Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diadras69world

Marketing

Večeras je, dušo, rođendan tvoj................

Evo mene, malo za promjenu........ dakle, danas se nije ništa bitnije dogodilo, a šta će se i desit??? cili dan san dosađivala Toni i Ivani kako meni nito nita nete pupit da vajentiovo...... kidale smo se... Tona nije mislila ništa kupit sikirici za valentinovo..... kad san ja popizdila na nju!!!!!!!! Kad nan je završila škola otišle smo do funky fisha i kupile mu cute boxe..... ja bi je bila zadavila da mu nije ništa kupila.....nakon 8 miseci šta je trpi!!!!
Nadan se samo da će i on njoj nešto kupit, jer u protivnom, ode moja glava......
Danas mi je jube rekla s kin je zabrijala u subotu.... Nisan mogla virovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! not bad...... al rekla mi je da je to napravila samo u inat jednom liku.
Bile ja i jube do doma.... da nan je tamo živit, makar samo misec dana...... likova..... i to kakvih...... ja van to ne mogu opisat!!!!!!!!!!! Srce mi se slamalo kad smo išle ća.....
Sutra valentinovo..... dođe mi da se ubijen, jer ni ovo valentinovo nije odlučilo razbit petnajstogodišnju tradiciju nedobivanja bilo čega za ovaj jebeni datum..... i mačkama oko moje zgrade je ljubavni život aktivniji.......
danas smo se buson vračali sa Stipon....jadan, tako san ga spizdila! Napala ja njega da šta mi je kupija za Valentinovo, i na kraju san glumila da san se naljutila na njega, i pravila se da on za mene ne postoji...... tako mu i triba!!
eto, to bi van bilo sve, ne želin vas zamarat, samo još pusa svima koji su mi ostavili komentare, ono, stvarno tnx..... cmok!!!!!!

Post je objavljen 13.02.2006. u 23:02 sati.