Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sleepingsun

Marketing

Cupid-- Savršena cura --

Prije nego se bacim na temu današnjeg posta, moram napomenuti da sam danas ujutro već napisala jedan post, no dok sam bila na WC-u nestalo je kratko stuje, i ode post!! A bio je baš dug... no ne čudi me, jer to sam ipak ja.. Od sada ću prije nego idem na WC morat spremat post.. heh..
Sutra je Valentinovo, i makar sam rekla da je to dan ko svaki drugi, malo sam se potrudila (makar je poklončić sitnica). Uglavnom, našla se ja danas s dragim, i idemo mi prema stanici i baš pričamo kako ovo sa srčekima po svuda je stvarno iritantno. Veli on kako po dućanima uopće nema kupit ništa za Valentinovo, a ja njemu kako se slažem s njim. Kažem ja njemu kako sam mu mislila kupit nekog plišanca, no svi su bili nekak zdeformirani, hendikepirani i totalno bzvz. I ispričam mu anegdotu kako sam došla u dućan i napasna prodavačica mi odlući pomoć i ponudi mi neku šalicu sa srčekima; kaj ću ja nekom kupit neku tam šalicu sa srčekima!! Ko to još kupuje!! Nakon te moje rečenice smješak na licu mog dragog se skiselio. Nisi valjda?! On me onako pogleda i ne zna dal bi se smijao ili očajavao ili šta.. Ali kao u Top shopu; to još nije sve! Kupio mi je malog plišanog medu. Ja nisam znala šta da kažem, počela sam se ispričavat, a on me pokušavao smiriti. Onda da budemo kvit sam i ja njemu rekla što sam mu ja kupila. Onda, ne znam zašto, rekao je da mi želi to sad pokazat, kad je već do tog došlo. I onda je to izvadio i šalica je stvarno preslatka. Onako je velika sa medekom i srčekom izbočenim prema van i na tom srčeku piše: I love you. Preslaatko!! A kaj se medeka tiće oboje smo se složili da je malo zdeformiran, ali nije važno. Što god je od njega znam da je od srca. I rekao je da još nešto ima za mene, ali da me s tim želi iznenaditi. Sutra. Uglavnom, moram sve upropastit i grozna sam. Nisam "savršena" kako bi on znao reć.
No ipak, mi smo savršeni jedan za drugog. Dokaz? (a ne obećanja)

Moj biser:
On: Znaš u kojoj je zemlji prvo nastala kava?
Ja: Ne znam. No mislim negdje tam u Južnoj Americi.
On: Ajd bubni državu!
Ja: Pa neka od onih tam... Portugal!!
( lol, p.s. Portugal nije u J Americi)

Njegov biser:On: Ima li u našem zoološkom polarnih medvjeda? Ja tam bio jako davno, ko klinac.
Ja: Da ziher, kaj misliš da ih drže u frižideru?
On: Pa kak onda drže pingvine?
( trgam se od smijeha )
On: A ima li pandi?
( lol, p.s. panda je nekih 50tak u svijetu)



I tako ćemo i mi doživjeti naše prvo Valentinovo :o))
Sretno vam Valentinovo Dating(ak to uopće ima smisla čestitat), volite se, ljubite se, grlite, iznenadite nekoga i uljepšajte mu dan!!

Who knows where the road will lead us
Only a fool would say,
But if you let me love you
I'm sure to love you all the way.

- From the song "All The Way" -
(by Frank Sinatra)


Post je objavljen 13.02.2006. u 19:25 sati.