Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/somwhereibelong

Marketing

24.10.2005 Braco???? Neću....

Jučer sam, prije odlaska u bolnicu, poslala pismo. Zatim sam otišla u bolnicu vidjeti kako je Viconia. Bila je naotečena od plača. Remus joj je radio društvo neko vrijeme, a rekla je da ju je posjetio i Henry (kakko je saznao da je u bolnici, nije mi jasno).
Remus je rekao da odem do Emillea i saznam što se dogodilo. Pitala sam ga kako to da me pušta, a on je rekao da mi vjeruje pritom me pogledavši u oči.
Došla sam do Emillea koji je ležao, a kad me vidio okrenuo je glavu.
„Okreni se prema meni. Ne izigravaj budalu. Reci što se dogodilo. Nisam valjda ja kriva za to?“
„Zapravo i jesi“ ljutito je odbrusio „Severus i ja samo se potukli. Zbog tebe. On je prošao puno gore, ali se valjda sa onim svojim napitcima liječi.“
„Stvarno mi je žao. Nije stvarno namjerno....“
„To ionako više nije važno“
„Dobro. Ne zanima me. Ako ćeš se tako ponašati...“ i otišla sam.
Remus me pitao što se dogodilo i ja sam mu rekla. Rekao je da mu je sve to prečudno, ali dok nemamo nekakvih dokaza da nešto spremaju, nemožemo kod Dumbledorea.
Pozdravila sam Viks koja se okrenula i pnovno zaspala.
Jutros je došao Porok. Pisalo je o Viconijinim roditeljima. Nakon Erninih, ovo je bio šok. Najveći šok je za mene je bio kad sam se ja sjetila da je Viconijina kuća u mom susjedstvu, a Amy je rekla da se kodmene nešto događa:
Tada sam, na sreću dobila pismo. Bilo je od doma.

Draga moja Dru
Brak tvog oca i mene trenutno je u maloj krizi. Naime, pojavio se netko. U životu tvog oca. Zove se Mirabella i prva je žena tvog oca. Sa sobom je dovela sina, stariji je 3 godine od tebe, zove se Thomas i navodno je tvoj polubrat. Možeš misliti kako sam reagirala kad sam to čula. Tvoj otac trenutno živi u tvojoj kući. Nadam se da se ne ljutiš. Ali to je privremeno dok ne dođu nalazi DNK-a testa. Znam da je malo glupo od mene što se hvatam za bezjačke stvari, ali želim biti sigurna. Tvoj otac tvrdi da to nije njegov sin, ali nikad se nezna.
Nadam se da si ti u redu. Vjerujem da si se zabrinula kad si čula za Vikonijine. Jko mi ju je žao. Izrazi joj našu najdublju sućut. Nadam se da ćeš se vratiti s njom na poglreb, mislim da je za dva tjedna jer ovi nesposoni bezjački istražitelji kopaju po tome što se dogodilo. Misle da se radi o nekom serijskom ubojici. Ah, kad smo već kod toga, neki ludi bazjaci su mi tražili da napravim zabavu una obljetnicu nekog Mansona, valjda bezjačkog ubojice, nije mi jasno. Ali dobro plaćaju, tako da će moj i tatin poklon za rođendan biti taman sređen.
Čuvaj se, zlato i javi ako što treba.

Vole te Mama i Tata



Neznam što da kažem. Mirabelle? Thomas? Ajme meni.
Pričala sam s Mayom. Jako je zabrinuta jer joj se događaju neke čudne i neobjašnjive stvari.
Neznam što je došlo na ovaj svijet da se događa sve ovo....
Može li mi netko razjasnit???



Post je objavljen 14.02.2006. u 14:50 sati.