Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/splitskibbb

Marketing

Utakmica HNK Hajduk Split - NK Dinamo Zagreb - Poljud 20:15h 12.02.2006

Dinamo je u dobio Hajduka s 1:0 u odgodenom derbiju na Poljudu.Strijelac je bio u 61. minuti Luka Modric i tako je Dinamo pobjegao drugo plasiranoj Rijeci na 11 bodova. Nadmoc Dinamove momcadi pokazala se vec u pocetku utakmice gdje je vezni red Dinama drzao kontrolu nad igrom. Tijekom cijele utakmice Hajduk je samo jednom zaprijetio na Dinamova vrata.
Iako je bilo vrijedanja sa jedne i druge strane utakmica je prosla bez incidenata. samo jedna grupa BBB dosla je u Split oko 12 sati i sukobila se sa Torcidom i policijom. 64 boys-a su uhicema 2 torcidasa i jedan policajac je tesko ozljeden.

4 000 Dinamovih dusa Bad Blue Boys-a na juznoj tribini Poljuda bodrilo je Dinamo do konacne pobjede. Navijanje BBB-a bilo je tako snazno da se nije ni primjetilo navijanje Torcide.

Na utakmici od navijanja Torcide bila je samo dobra koreografija i poslije bakljada dok navijanje BBB-a i koreografija bilo je puno bolje organizirano.

Jos jednom su Bad Blue Boys-i dokazali da su najorganiziranija navijacka skupina u Hrvatskoj.

Okupljanje Boys-a je bilo u Dugopolju kraj naplatnih kucica. Ovaj put policija je obavila svoj posao i dobro je organizirala promet da bi BBB-i mogli nesmetano u koloni doci do poljuda i tamo bodriti svoje PLAVE.

Poslije utakmice je bilo malo guzve ali uz policijsku pomoc sve je brzo rjeseno i navijaci su isli u svoje autobuse, kombije i auta.

Privremeni izvjestaj utakmice Hajduk - Dinamo (by: Splitski BBB)




Post je objavljen 13.02.2006. u 14:08 sati.