Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pupindnevnik

Marketing

Ne zovi me kujom!


Napokon sam shvatila što je perverzno! To je ono kad nešto ne legne našoj prirodi. Shvatila sam da je osobno iskustvo, individualno urođeno opredjeljenje, jedino mjerilo perveznosti. Recimo, nekom pedofilu ne vjerujem da možeš objasniti da je nastran, možeš ga uvjeriti konvencijama da se to ne raditi, ali pedofilu je najprirodnije da želi pomaknute stvari, unutrašnji poriv koji ga fura je njemu prirođen i čini sve to normalnim. Nekome je normalno da je psihopata, nije da mora ležati u krevetu zbog toga, čak i uživa maltretirajući druge, pa sad ti njemu objasni da se mora liječiti. Da, kao da postoji anti-pedofil pilula... Ustvari, postoji pilula, lijek zvan – doživotna robija!

Skrenula sam s teme. Dalje. Neka žena će se uzrujati ako je muškarac nazove kučkom, kujom, droljom, mislit će da je to perverzno. Drugoj će to biti sasvim ok, seksi i potaman. Mene muškarac može zvati patlidžanom ako ga to veseli, dovoljno je da znam da me voli i cijeni. Zapravo, svakakve čudne stvari su meni normalne. Znam da su čudne jer su drugim ljudima čudne, ali ne mogu pravo shvatiti zašto kad je meni to tako dobro, svakodnevna pojava u mojoj glavi. Sva sreća da me pedofilija mimoišla, inače bi samu sebe morala poslati u zatvor, pinklec na rame i lijepo se prijaviš na robiju, provedeš život u odricanju od svjetovnih zadovoljstava, i eto te na kraju puta na vrhu planine zvane Prosvijećena Gera.

Opet ja na pedofiliji.... Ma ja bi njima 40 godina, ili bolje, da ne izlaze dok im se kurci ne osuše! Toliko o tome.
Ono što me gurnulo u spoznaju o bitno unutrašnjem, individualnom određivanju perverznoga je činjenica da se meni neke sasvim sitne perverzije, baš ono pitome, gotovo konzervativne, one koje čine svaki brak ljepšim, raznovrsnijim, čine jezivima, meni se od njih eto diže kosa na glavi! A pritom radim stvari koje su vjerojatno knjiški primjer nastranosti, patlidžan ili kuja su ništa prema tome šta mene zna uhvatiti, sve se bojim otvoriti neku enciklopediju, recimo medicinsku, od straha da sebe ne nađem tamo s jasnom dijagnozom... hehe:)



Post je objavljen 13.02.2006. u 10:27 sati.