Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sex69

Marketing

MODNI VIKEND

Prošlog četvrtka nakon odrađenih obaveza i brzinskog pakiranja krenuo sam na radni vikend. Poveo sam i frenda kako nebih išao sam a ne neku "ženskinju", tko je vidio vodit žensku osobu među još ženskih**!*!
Malo smo kasnili u odlasku tako smo stigli na pola modne revije, no stigli smo :)
Nakon revije party u šatoru iza, koji je bio brrrrrrrrrrrrr hladan kao kocka leda u čaši koka kole za one koji neznaju da vole.
Party je bio tako tako, društvo uštogljeno no nakon koje čaše crnog vina odmah su mi svi bili ljepši.
Pozvani smo u neke domaće lokale pa smo ih išli obići. Tamo smo imali prilike susresti se sa domorotkinjama i ambicioznom mamom koja je silom pošto poto htjela uvalit jednu od kćeri na televiziju. Hm.
Taj party nam je bio vodenkast i otišli mi kud mali Mujo tuda i Mujica u prvi kafić koji radi kao klub :;)
Tamo je bio urnebes, laganini.
Do kasno vani, pa pravac hotel i ZZZZZZ
buđenje nešto prije ručka, laganini kavica pa za ručak su nam neki modeli sa TV pravili društvo, samo društvo molim ljepo.
Dalje smjer turistički obilazak grada i pronalazak gdje se mladi zabavljaju i okupljaju.
Tako smo dobili par preporuka i krenuli u potragu za istim lokalima koje su nam preporučili.
Lutajući prema jednom od njih naišla je jedna simpatična u ženskom odijelu mlada dama koja me tako privukla svojim stilom i nisam mogao odoljeti i pitati ju za smjer. Iako sam imao osjećaj kako neće znati za to mjesto. prevario sam se, ne samo da je znala već i otpratila nas je. Kao usput joj je ide na frizuru.
Tek što smo se smjestili i naručili dvije tople čokolade kad evo nje ;) i pravac nama. Ispričavala se kako nije neki "manijak" no eto na red za frizuru će doći tek za 30 minuta pa se odlučila pridružit nam se.

SVIDJELA MI SE TA ŽENSKA INICIJATIVA!
No iskreno probala je biti lovac i dok je imala taj osjećaj funkcioniralo je, kada je postala lovina istom tom direktnošću povukla se :;((
Popili smo piće, pričali o neobaveznim temama, tko što, život, bla bla..
Otišla na WC i kada se vratila morala je poći na frizuru, na odlasku je dodala: "Pazite da Vas ne prevari, cuga je plaćena!"
Hm zanimljivo, VElika VELIKA rijetkost... Dakako razmjenili smo brojeve, zanimljivo kako imamo sličnu kombinaciju tel. brojeva ali naopačke!!??
Malo kasnije javila se SMS porukom kako bi nas prebacila autom do hotela ili gdje idemo jesti. No nije bilo potrebno. Ali još jedna u nizu ljepih gesta!
Frend i ja odšetali smo se do restorana pizzerije, kad evo i nje sa "novom frizurom". Na brzinu večerali i ovaj puta nas curka odbacila svojim malim tutaćem do hotela, expresna dostava. Presvukli se i opet "bili zadržani" revija počela...
Nakon revije opet after party! UUUUUUUUUUUUUUUU IDEŠ.
Sada je već ekipa se upoznala međusobno i sve je bilo opuštenije.
Iz službenog dijela prebacili se u ponovo onaj IN lokal a tamo već naš dio ekipe modela se popeo na šank i pleše sve u 16.
Domaći tako nešto nisu doživili u povijesti toga grada! Mobiteli su samo škljocali na sve strane, slali se MMS ovi kao vidi ovo dolazi...
Zaljevali smo se red bull vodkama a ritam vozi vozi..
Kako je bila dobra atmosfera a velika gužva pridružio sam se i ja plesu na šanku ;) između dva komada.
Atmosfera je bila USIJANJE TOTALNO! ! !
Ukratko bilo je do JAJA i dublje..
No taktika grada ovdje ne pali, naša raštrkana energija zaintrigirala je sve ali.. mala bara puno ribica i sve se poznaju... a to nije dobro..
Let od cvjeta do cvjeta hm hm NE NE...
Oko 5 smo tek došli u sobu.
Ponovo prespavali doručak, samo na ručak išli.
Pa opet neki sastanci i obaveze i pravac Grad.
Ona ribica koja je tako bila lovac se povukla, i sada je samo bila priča kao idemo na kavu pa naći ćemo se kasnije i tako bla bla bla. no to kasnije nikako da nam se podudari vrijeme. Puno priče i ništa, možda je mislila kako nas je to zbunilo, no frenda je to odbilo a meni je bilo ok...
U subotu nismo smjeli kasniti jer je to ipak bila posebna večer i finalna!
Nakon revije koja je bila osvježenje sa novitetima uspio sam na brzinu okvirno dogovorit za sljedeći projekat u BiH i nastavio na party.
Sa službenog smo otišli sa ekipom opet na neslužbeni.
Ja sam bio u crvenim hlačama i crvenim cipelama od udava, gore neku šulju sa potpisima i Pal Zileri sako preko toga, a frend je bio u crnim kožnim hlačama, crna majica, zelena fancy šulja i Gucci naočale sunčane, totalna perverzija. Malo si spili i evo nas dvojice na šanku!
Curice su VRIŠTALE a mužeki samo gledili...
Nakon toga su bile dvije taktike on kao orao se fokusira na neku i spusti, a ja sam bio kao ajkula i plivao u jatu ribica te grickao malo jednu malo drugu.
Mala slatka zadovoljstva. Oko 5 su nas sve izbacili iz lokala pa smo se malo provozali preko autoputa da se izdivljamo i pravac hotelska soba.
Kad stiže prvo frendu poruka, a onda i meni"??? Tko je to u ovo doba?
Ono jedna cura koja je isto u hotelu, tuširala se i sjetila se nas dvojice pa nije mogla spavati i došla bi kod nas malo na druženje ;)
Brzo je stigla...
Malo smo se zezali, družili i prispavalo nam se, te svatko na svoju stranu spavati zzzzzzzzzzzzzz
Nemam pojma kada je otišla, zaspao sam bio tokom razgovora.
Hotelsku sobu smo morali odjavit do 12h a probudili smo se 15 minuta prije, te pakiranje na brzinu i pravac na kavu obavit neke sitnice još.
Ljep sunčan dan i laganini za ZG.
Kad smo stigli obišli par restorana u potrazi za juhicom no nismo imali sreće sa izborom mjesta.
Na kraju sam smazao jednu mješanu pizzu u restoranu "Maslina".
Pa me frend na kraju odbacio doma i kao neki dogovori za kavu i druženje navečer... iako smo obojica strgani i znam ništa od toga neće biti.
Zadnja 4 dana su mi bila stvarno aktivno zabavna, šteta što se moj mali zavodnik razbolio i nije mogao ići na revije sa tatom.
Bio bi on glavna zvjezda programa! Jedva čekam se sutra naći sa njime, moram stići ujutro do grada i kupit mu neku novu igračku.
Sutra novi radni dan, nove radne pobjede....

;)

Post je objavljen 12.02.2006. u 22:08 sati.