Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/newkid

Marketing

Ej!!
Ja stvarno ne znam kaj da kažem!! Sve moje strepnje da će se nešto loše dogoditi, da će se netko ubit od pijače,da će se nešto razbiti ili potrgati u kući,da će bit koma i da će parti propasti............se nisu ostvarile!!! Bilo je odlično i ne znam od kuda da počnem!

Negdje na početku su gabi i mene dečki doslovno odnijeli/odgurali u spavaću sobu i tamo nas zatočili i unatoč našim krikovima nitko nas nije oslobađao. A onda nas puste van, mi uđemo u dnevnu,ugašeno svijetlo i sve što obasijava prostoriju su svjećice na torti uz zvučnu pozadinu dvadesetak naših prijatelja i zvučnu pozadinu „sretan ti rođendan!“ !! to mi je tak lijepo bilo, čak sam se rasplakala!! Torta je stajala na jednoj velikoj kutiji,odnosno poklonu. Kak mi je tea nekaj napominjala prošlih dana mislila sam da je nekaj živo pa me,iskreno, bilo malo strah otvarat to da me ne ugrize! I tak mi otvorile kutiju a ona sva puna stiropora (btw,svaka čast iva,čujem da su ti prsti malo krvarili od trganja stiropora na sitne komadiće:)) i tak g i ja kopamo, pronalazimo bombone, lizalice, čokolade, kinder jaja i Dilda te pazite sad ovo- epilator i mp3- plejer!! WOW!!! Hvala, ljudi, stvarno!! I tu dolazi do jedne zanimljive scene. Nakon što smo izvadile poklone svi su počeli vikati „ima još, ima još!“ i ja tražim,tražim i pronalazim bombone i pitam jel to dosta da neću više poklona a oni i dalje viču da nije gotovo pa sam se ja osjetila jako nemoćno i ovaj...morala sam preokrenuti cijelu kutiju punu stiropora na pod....tak da smo na kraju ipak imali jedan tematski, nazvat ću ga „sniježni parti“ :)
I onda je započela fešta, plesali smo, zezali, neki se hrvali i radili piramide, neki igrali milijunaša i odgovorili na sva pitanja!! I tako...
Posljedice: od plesa za koji bi glumci trebali kaskadere, neke,kao npr. Seru, boli vrat, a meki kao npr, ja , ne mogu normalno hodat jer ih bole noge.jako ih bole noge!

Meni je stvarno super bilo, nije se puno pilo a svi su opet bili veseli i za akciju, neki više neki manje.
Iva, tea i dinka su trebale prespavat al kako je, nakon što smo posisale sav stiropor, već svanulo odlučile su ipak otići doma.. Tak da sam zaspala oko 9 i probudila se oko 16 sati...

sretno ivi sutra na ispitu iz znakova!

I, gaby moja najdraža seko - sretan ti rođendan i još puno ovakvih dobrih fešti i provoda i sreće ti želim!!


hvala svima!!!!!!


Post je objavljen 12.02.2006. u 19:03 sati.