Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hogwartsfaraon

Marketing

10.9.srijeda

Mrzim srijedu!Srijeda je najgori dan! Dobila sam kaznu od Tereshe, nije joj se svidio način na koji sam vodila dnevnik snova. Pa što fali ako sam napisala da sam jedanput sanjala da sam gurnula Thomasa s tridesetog kata bezjačke zgrade i da je umro ili da sam se pretvorila u vukodlaka i pretukla Nigela???
Kakogod,uspjela sam izvući objašnjenje od Dumbledora za Mariellino školovanje. Mariella nije hrkanica (a svi smo vjerovali u to) i ne napravi niti jedno čaroliju jer jednostavno ne želi!!! Ne znam kako starci nisu skužili da je zapravo vještica. Tatjana,Mariella i ja stalno smo zajedno.Nillon je u bolnici!Emily ga je zunula šakom jer je rekao da je Marco kreten.U zadnje vrijeme svi se tuku i završavaju u bolnici. Svi su u nekakvom šoku je su smrtonoše ubili Evine starce.Tako Eva danas nije bila na nastavi,Skoro Bezglavi Nick nam je otkrio da tumara Hogwartsom i nešto mrmlja.
Bilo je lijepih događanja(pod tim mislim na svađe,tuče i sl.);
Morticia se potukla sa Jessicom;već znate da tvrdi da joj je Jessica ukrala dečka, Mary M. se posvađala s Nigelom i Cyril, kaže da su joj dojadili s tobožjim uvjerenjima da će ju ako ne bude tukla prvašiće Znate-Već-Tko ubiti.Čudo...
Moja prijateljica Nika je u bolnici.Nisam mogla vjerovati kada sam čula da ju je Marco napao. Totalno ludo.
Gryffindori su imali trenig pa smo Amy i ja gledale naše cure i dečke kako se muče igrati(jer je puhao vjetar).
Malo sam razgovarala s Nadinom Farncomb, ona je totalno otkvačena cura, iz Engleske...i mislim da je jedina u Hogwartsu koja nosi naslov grofice.Mrak!
Dumbledor je nekamo otišao,kada sam željela razgovarati s njim, prof. Mcgonagall mi je rekla da je imao posla i da je u Ministarstvu.
Dan je prošao otprilike tako.Jedino me usrećuje što je Mariella tu a i Daniel.

Post je objavljen 12.02.2006. u 17:06 sati.