Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/horvat

Marketing

Allah je velik!


Gledam što se događa u svijetu ovih dana i primjetih da su islamisti very pissed off.

Originalna ideja za ovaj post je bio da objavim 12 spornih Muhamedovih karikatura ali nakon boljeg promišljanja shvatio sam da to nije baš dobra ideja. Ne zbog prijetnji koje bi dobio (kao još jedan kolega bloger) nego jednostavno islam je takva religija u kojoj je općenito zabranjeno prikazivati Muhameda, pogotovo u karikaturama.

Iako sam vlasnik (ako uopće jesam) ovog malog i skromnog bloga, htio bi apelirati na sve muslimane i pozvati ih ovim putem na mir. Uvrijeđeni ste i to shvaćam, ali prolijevanje krvi neće biti od nikakve koristi i samo će se produbiti jaz između religija. John Lennon je rekao "All we are saying is give peace a chance", a bio bi red da se ga bar jednom posluša.

Može i na engleskom :

Even though I am an owner (if I really am) of this small and humble blog, I would like to appeal to all Muslims for peace. I realise that you are insulted, but spilling blood will not be of any use and it will only make the jaz beetween religions deeper. (or bigger). John Lennon said "All we are saying is give peace a chance", and we should listen to him at least once."


Sad kad sam se dotakao jedne aktualnosti, red je i na drugu.
Valentinovo se bliži i iskoristio bi priliku da svim parovima čestitam dan zaljubljenih, uz jednu malu napomenu koju većina ljudi neće shvatiti.
Ako ste već s osobom koju volite, treba vam svaki dan biti dan zaljubljenih a ne samo jedan u godini.
Nemojte kupovati raznorazne gluposti tipa medvjeda sa srčekom nego voljenoj osobi na originalan način pokažite koliko vam je stalo do nje.

Voli Vas Hrvoje

Post je objavljen 12.02.2006. u 16:36 sati.