Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/elfy

Marketing

Bio je lijep suncan dan

Pa, bio je lijepo vrijeme sta bi kao trebalo povoljno utijecat na mene. Pa i je donele... (ali opet falš je negdje u mojoj glavi)
Pa, kako napredujem? Bolje receno nazvadujem? Inace danas sam se opet ubila s kalorijama i tonaravno psljednji put (mos mislit). A kad se samo sijetim sto sam nekad mogla izdrzat, al o tome više drugi put. Bas sam si razmisljala kako je polovica mog zivota sjebana u samoj svojoj prirodi (moj genetski kod je ocito ispao katastrofalna kombinacija) a drugu polovicu sam sjbala sama, onako nehotice uvijerena da cinim dobru stvar (ali i o tome neki drugi put, sada nemam snage). Jednostavno se vise bojim donosit bilo kakve odluke jer sve radim krivo, atolko sam glupa da ni ne kuzim kad nesto radim krivo. Opet kad razmisljam o djelovima svoje proslosti koja je zatovena unutar debela(ruzna) i thih(lijepa) kruga shvatim da nisam bila sretna ni kao vaitka cure. No sad sam debela i jos nesretnija. Znaci bolje biti mrsav i nesretan nego nesretan i debeo, a za mene trećeg nema.
Ipak za imam lijepe crne hlace koje nemrem ni zakopcat za mijesec dana zelim stat u njih.
Plan za sutra: do 900 kcal.

I jedno pitanjce. Pomaze li ista jabucni ocat? I koliko ga se treba biti? Jel to mora biti onaj u tabletama ili moze i onaj najobičniji iz boce kaj se stavlja u salatu?

P.S Anie, hvala na savijetu.

Post je objavljen 11.02.2006. u 23:24 sati.