Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idolmladih

Marketing

horoskop pamela anderson

Danas je 66. rođendan najvećem rumunskom blogeru svih vremena, koga možete pratiti na kanalaima: sanatorijum.mojblog.co.yu i sanatorijum.blog.hr
Čestitke u ime kolektiva!

OVAN
Grickajte toblerone toblerone idolone mladorone, koje se proizvode u vlaškom delu švajcarske od kokosa tokosa i svinjskog mleka. Od njih će vam ispasti oči, pa ćete videti sa poda!

BIK
Svi veseli! Svi srećni! Ko što nikad niste videli! Ko što nikada niste čuli! Životinje se okupljaju po obližnjim krovovima, biljke puštale onu erotičnu smolu... kristali guguću u slast!

BLIZANCI
Hleb koji nije mnogo prljav ili buđav potopi se u vodu pa se to sve lepo skuva i u slast pojede. Još ako imate i biber! I-haj! Puna kapa! Puna šaka brade! Puna škola đaka niotkuda vrata!

RAK
Prisećaš se kako izgleda nebo koje ne staje u okvir prozora. Prisećaš se onoga što se odvija tamo napolju. Predugo si izvan igre, a nebića oko tebe umeju da kažu samo „biće dobro”.

LAV
Slab si i vidici su ti suženi. I znaš da nešto jako nije u redu, jer su svi prema tebi ljubazni
preko svake mere ali misliš “pa dobro, ostaje mi dosta vremena za analizu”. Hmmm…

DEVICA
Samo totalni bolid i po neka dijabola mogu da jedu bajat burek s mesom i sardele. Ima i takvih u suprotnoj stambenoj jedinici. Ne kačite se, da vam se ne prikače na marendi!

VAGA
Još dosta da se stavi, premalo je to! Još, još, još... polako, još malo... op, op, e, e... e, sad ga pretera! Oduzmi malo. Još to malo! Dobaaar! Taman je! Taman toliko - i svetao onoliko!

ŠKORPIJA
Oklembešen na šolji, jedva nađeš snagu da se napneš i postaješ svestan da sve više mrziš samog sebe, jer si previše malaksao da ih oteraš dok proviruju. Samo prolazna slabost, pored kuće!

STRELAC
Negde na ulici, iz prikrajka, iskošenih očnih jabučica i uspravnih ručnih kruškica koje stežu kapu, promatraće vas vaš 2. svetski brat, za koga niste znali ni da se ikad desio.

JARAC
A za to što ste poslednje pomislili dobićete ćušku. Najbolje da sami sebe ćušnete novinama. Desnom rukom iza desnog uha. To će zaprepastiti nadiruću avet iza leđa vaših! Rumunija!

VODOLIJA
Svi veseli! Svi srećni! Ko što nikad niste videli! Ko što nikada niste čuli! Kilometrima u prečniku ljudi se osećaju prijatno neznajući zašto, slepci progledavaju u snu, metalci na marmeladi...

RIBE
Negde na ulici, iz prikrajka, iskošenih očnih jabučica i uspravnih ručnih kruškica koje stežu obruč, promatraće vas vaš 3. svetski brat, za koga niste znali da je počeo da se prikazuje.

Boris Starešina, 17. februar 1940.
Pojavila se tokom jedne utakmice kanadskog fudbalskog prvenstva na ogromnom stadionskom ekranu i već isto veče dobila sudbonosnu ponudu od kompanije Labat da snimi reklamu, a ubrzo i ponudu od Playboy-a, gde se pojavljivala u pet izdanja. Zvezde će se vodolijama pameloanderskoskog oblika sudbonosno naheriti i ovog petka, pružajući još jednu životnu šansu koja se ne propušta. Obavezno joj recite ako je opet sretnete!


Post je objavljen 17.02.2006. u 06:00 sati.