Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hogwartsfaraon

Marketing

9.9.utorak

Eto,Mariella je konačno sretna.Ispričala nam je(Tatjani i meni) što se točno dogodilo u kući...i vjerujte mi, ne želite znati. Mama mi je odgovorila na ono pismo kojim sam ju pokušala privući:
˝Draga Riya,
mislim da je najbolje da se obratiš svom dragom ravnatelju, s obzirom da se navikao upletati u tuđe probleme(i Mariellu mi je oteo!). Tata i ja ćemo se već pomiriti, ništa se ne brini.
Mama.˝

Postajem sve zabrinutija.Jutros sam se obratila Dumbledoru, rekao je da će već srediti stvar. I danas sam za Gryffindore osvojila čak pedeset bodova!
Profesor Thomas(da,da, on mi je dodjelio te bodove) pitao nas neka pitanja o vukodlacima i ja sam znala odgovorit na sva pitanja. Profesor je bio začuđen i dao mi 50 bodova.Ne znam koji mu je vrag, od početka nije volio Gryffindore.
Za vrijeme ručka Amy i Cyril su se potukle!Onako, bezjački! Cyril je počela vrijeđati Amy i Tonks, Amy je poludila kada joj je Cyril rekla da je mutnjakuša i..tako je Cyril dobila šakom u nos. Morala je otić do madam Pomfry. Super!!!
Tatjana i Mariella stalno su zajedno, još uvijek nitko ne kuži kako će Mariella u Hogwarts...sve je koliko-toliko normalno. Ja i Daniel izvrsno se slažemo,stalno smo skupa...mislim da je to sve...

Post je objavljen 11.02.2006. u 16:54 sati.