Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Za inat rođena... drugačija... =)

Petak... kraj tjedna... =))) bijah na 4 kave =) imala sam 5 sati, pa otišla s Tinom u Pticu, nakon toga s kumom, Mateom, Miom i Morenom u Conty, popodne s Teom, a navečer s Mirjanom... =) planove za sutra nemam nikakve, Ivanich otpao =(, ne znam di i s kim ću, ali to je kod mene uobičajeno, sve saznam u subotu popodne =/
Škola... ah, gotova je za ovaj tjedan pa mogu reć da je sve u redu =) zajebancija uobičajena, ništa posebno... ništa novo... osim što ću se s curama iz razreda možda prijavit za natjecanje u koreografijama (ples)... baš me zanima hoćemo se uspijet dogovorit išta... kako je krenulo ne znam..
Danas se na okretištu Borongaj u mene zaletio prrrrreeeeedooobarrrrr tip (u svakom pogledu)... e, ne mogu ni opisat... frajer visok, široka ramena, prelijep osmijeh, oči.. mali je mmmm dobar =))) trebala sam ga tražit broj kako bi mi isplatio odštetu (način bi se dogovorili =) zbog njegovog mirisa na meni... hehe... a fakkkkk =)))
Ja opet o dečkima... mislim da ovaj put ne može biti krivih zaključaka, uvreda i sličnog, ha Bruno?? (naime, prošli post je povrijedio ego dragog mi blogera, iako je to trebao bit samo koristan savijet, pa da ne bi bilo... =)
Ali, dan zaljubljenih se bliži pa moram malo svoje pažnje posvetit suprotnom spolu =)))
Mare i ja smo danas slušale na mp3-u "Za inat rođena" -i prokomentira ona da ta pjesma totalno odražava moj karakter, moju izravnost i ono "rećićutisveštomislimdatrebašznatanesamoonoštoželiščut" ali da misli da prema jednom jedinom tipu ne bih mogla bit takva... da će me slomit... i razmislim ja o tome (da, i plavuše katkad mogu mislit svojom glavom =))) i dođem do istog zaključka... i onda sama sebi nisam vjerovala da sam priznala da sam na nekog čak i postala slaba.. da sam potvrdila činjenicu da muškarci katkad i jesu "jači" spol... katkad... inače sam ja bila ta koja je držala sve konce u rukama... "svijet se činio kao malena igračka...", a sad... pitam se šta sad... ne znam kako dalje.. ovo više nije moja igra, to više nisu moja pravila... glavnu riječ preuzeo je netko tko toga nije ni svjestan... i strah me nastaviti... nastaviti s čim? Ne znam, važno je samo da se igra nastavlja i da, kao i uvijek, izađem kao pobjednik... u ovom slučaju ne bi mi smetalo dijeljenje "prvog mjesta, zlatne medalje, postolja.... pobjede..." pitanje je samo hoće li mi to dopustiti...

"Nisam od onih što će da prešute, pa da se nedjeljama ljute, plaču, ništa ne govore... Za inat, ja noćas spavat ću sa tvojim najboljim drugom iz djetinjstva i čekat ćemo te do zore... da te prizor onesvijesti, ja ljubit ću ga do besvijesti, i još reći ću da sam ja samo njemu suđena, i da je bolji u krevetu, i da je dobro kad nisi tu, i što možeš mi kad sam ja takva, namjerno, za inat rođena...
Nisam od onih što će da te čeka, a s tobom tamo druga neka, što nepristojno ti se udvara, za inat ja noćas spavat ću sa tvojim najboljim drugom iz djetinjstva, to neće biti čak ni prevara... da te prizor onesvijesti, ja ljubit ću ga do besvijesti, i još reći ću da sam ja samo njemu suđena, i da je bolji u krevetu, i da je dobro kad nisi tu, i što možeš mi kad sam ja takva, namjerno, za inat rođena... drugačija.."

-to je bila maloprije spomenuta pjesma, nemojte ju shvaćat doslovno, važan je samo smisao... a smisao ste valjda shvatili... valjda.. =)

Uz sva ta dubokoumna razmišljanja, meni je ovih dana dobro... "samo smijem se, i smiješ se, i sve je isto kao prije..." =) osim što se moram ujutro rano dignut na novinarstvo... kao da mi nije bilo dovoljno to što sam ovaj tjedan bila ujutro u školi (a imam i malo zajebanu naviku da se dižem sat vremena prije kako bih se istuširala i oprala kosu... bolesno u svakom slučaju...)
Pisat ću sutra, spava mi se... ljubim vas sve =)



Post je objavljen 10.02.2006. u 23:43 sati.