Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Iva Bagić priznala u Gloriji da je hodala s Rokom Petračem


Da biste pratili teme kojima se ja bavim, ponekad morate kupiti i Gloriju. Tako sam prolistavši najnoviji broj naišao na intervju Ive Bagić, RTL-ove voditeljice koja se uspješno oporavlja nakon operacije tumora. Bagićeva je kći bivšeg savjetnika Predsjednika RH Stjepana Mesića za nacionalnu sigurnost. Njena se osoba počela povlačiti u kontekstu priče o bijegu Ante Gotovine kada su iz Haaga stizale optužbe da njen otac pomaže generalu u bijegu, odnosno onemogućuje njegovo uhićenje. Predsjednik Mesić tada je branio savjetnika na odlasku tvrdnjom da se Bagiću zamjera povezanost s Hrvojem Petračom, ne s Gotovinom, "a da je istina samo to da Bagićeva kći i Petračev sin hodaju".

Prethodno sam dobio informaciju da Iva Bagić hoda s Rokom Petračem, ali me osoba bliska Željku Bagiću, uvjeravala da je Ivin dečko Nikola Petrač (jer da je on stariji, a da je Rok još maloljetan). Potom je ista osoba obavijestila Bagića da se zna za vezu njegove kćeri i Petračeva sina. On je to prenio Mesiću, a Predsjednik je, da bi smanjio štetu, sam s tom informacijom izišao u javnost.

Onda se pisalo da je Nikola Petrač uhićen na aerodromu Pleso kad je u zrakoplov na putu za Zürich htio unijeti pištolj. Na to se u Jutarnjem listu oglasila Iva Bagić i demantirala da je ona ikad hodala s Nikolom Petračem. Tu sam udicu i ja zagrizao, pomislivši da mlada voditeljica ne želi da ju se povezuje s očevom ekipom (Mesićem i Petračem) pa sam objavio: SDP i HAK - Pao i zadnji Mesićev alibi i Na rođendanu Alice Petrač.


Željko i Iva Bagić


U intervjuu "Gloriji" Iva priča o vezi sa svojim bivšim dečkom Rokom. Naravno, riječ je o Petračevom sinu. I istina, Iva nije lagala kad je izjavila da nikad nije hodala s Nikolom.


Post je objavljen 10.02.2006. u 21:45 sati.