Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cillindrela

Marketing

JA I MOJE FRENDICE...

Image Hosted by ImageShack.us
Što da, kažem, to sam ja-Jelena.Nadimci su mi Jela, Jeky, Pribi,..... Imam 12 godina.Idem u 6.d, najbolji,iako proglašen najgorim, razred na svijetu!!Imam smeđu kosu i oči. U dvije riječi bi se opisala-luda i otkačena.Slušam Lindsay Lohan, us5, Tokio Hotel, Sugababes,Pussycat dolls,Gwen Stefani,.. Idem na ples, glumu, talijanski, .....da ne nabrajam. Želim postat spisateljica, glumica ili plesačica(samo ja sanjam). Volim izlaske, prijatelje,čitanje,pisanje na blogu, gledanje dobrih filmova..Ne volim školu(a tko je voli). Naj frendice su mi Kaki,Nika,Bruna,Dea,Dada,Sonja,Blaža,....
Image Hosted by ImageShack.us
Ovo je Karla ili kako je ja zovem Kaki. Ide sa mnom u razred. Visoka je, i dva mjeseca starija od mene. Ima plavo smeđu kosu i smeđe oči. Ima svoj blog meangirl01.blog.hr. Sluša sve kao i ja.Ide na ples kao i ja. Ona želi postati.....što ona želi postati zapravo neznam, ali želi da ja i ona kad budemo išle u srednju, skupa živimo u stanu(dobra ideja, ali neka ga ona kupi). Samo jedna preporuka Karli-nemoj postat operna pjevačica(hahaha). U dvije riječi bi je opisala-cool i najcool.
Image Hosted by ImageShack.us
Ovo je Nika ili kako je zovemo Nickica ili Najky. Ide sa mnom u razred. Uvijek skupa izlazimo, družimo se,....Ljudi bi rekli da smo iste, jer sve isto volimo i slično razmišljamo, ali to nije istina. Nas smo dvije skroz različite, po izgledu i karakteru. Nika je mršava i malo niža od mene, ima smeđe oči i plavu kosu, a jedan je mjesec starija od mene(što nitko ne bih rekao). Slušamo sve isto, ali ona najviše obožava us5, pogotovo Chrisa. Ima svoj blog badgirl12.blog.hr. Ide sa mnom na ples. Želi postati arheolog.U dvije riječi-luda i zna izvaljivat dobre bisere(dobro, ovo zadnje nije baš jedna riječ, ali eto)
Image Hosted by ImageShack.us
Evo i Brune ili kako je zovemo Brunela ili Brunči. Ide sa mnom u razred. Ona vam je živa legenda. Nekad izmišlja neke priče da crkneš od smijeha. Ima smeđu kosu i oči i najmlađa je od nas 4(mene, nje, Nike i Karle) što nikad nitko ne bih pomislio. Što Bruna želi postati stvarno neznam, ali ja joj preporučavam da postane spisateljica(ha-ha, Bruna, nemoj se ljutit). Bruna nam se odselila na žnjan(što je prilično daleko od nas), ali ipak ide u našu školu.JEEE!!!Jer stvarno neznam što bih bez brune, a i što bi naš razred bez nje. Bruna ima svoj blog babugirl12.blog.hr. U dvije riječi-nova Ivana brlić Mažuranić i zakon osoba kojoj mogu reči sve!!!!
Image Hosted by ImageShack.us
Ovo je Andrea, ili kako je mi zovemo Dea. Ide u sedmi a razred. Ima plavu kosu i plave oči i visoka je. Ona je carica. Legenda koju ovaj svijet još nije vidio. Sluša sve. Ide na ples kao i ja. Neki dan je bezveze počela kričati, iz čista mira. Ma luda je(naravno, u pozitivnom smislu). Ali nije Andrea ona ista andrea bez Danice. Nekako mi njih dvi idu skupa, i kad jedne nema, odmah ona druga nije ista kao i inače. Neznam tko joj se sviđa, ali ja bih je najprije spojila s...zna več ona s kime. Ima svoj blog princess13.blog.hr. U dvije riječi-legenda i carica!!!
Image Hosted by ImageShack.us
Evo ovo je Danica ili kako je zovemo Dada. Neču govorit kako je Zlatko zove, jer bi se naljutila. Ide u sedmi a, zajedno s Andreom. Ima plavu kosu i plavo zelene oči. Super je prijateljica. Najluđa je kad smo na plesu, a ona se usrid plesa počme bezveze smijat. Upoznale smo se ovog ljeta, iako več šest godina idemo u istu školu. Cijelog smo se ljeta družile, a i kad je počela škola smo nastavile. Ona je meni jednostavno zakon. U dvije riječi- super prijateljica i otkačena!!!
Image Hosted by ImageShack.us
Ovo je Blaža, a zaprvao se zove Blaženka. Ide u sedmi a razred, s Deom i Dadom. Živi u mom neboderu. Ima plavu kosu i plave oči. Sluša sve isto kao i ja, samo što ona sluša Škoru, kojeg ja ne slušam. Svaki dan obavezno zajedno idemo u školu, to nam je več postala navika. Zna izvaljivat dobre bisere, pogotovo kad ljeti izađemo u ulicu. Najbolje prijateljice su joj Sonja, Dea, Dada, Keti, Ja(?!),...Mora postat pjesnjikinja, jer je neki dan napisala pismu za jednu malu, koju je zezala pošto je ta mala zaljubljena u jednog malog. U dvije riječi-zabavna i otkačena...

Post je objavljen 10.02.2006. u 20:16 sati.