Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sweetrevenge

Marketing

PUKA DOSADA!

evo ljudovi javljam vam se uživo iz svoje sobe, danas na repertoaru imamo 1. razgovor o današnjem danu, 2. ciganović, 3. milka
i tako započet ću sa svima najdražom temom škola, pa ljudovi moji budite ljubomorni jer ja sam danas imala samo tri sata, a ostalo sam provela glupirajući se po cijeloj školi gdje god sam stigla, heh šta ćeš! i tako, današnji dan je stvarno bio za pamćenje, pa bih se ovom prilikom zahvalila svima što su ostvarili ovaj divan san (i sad one fejk miss suze)!!
druga tema je ciganović, ne znam jeste gledali na novoj je bila parodija na njegov odlazak u sad. uglavnom pokazali su razne rosvjede i onda prevodili kao, cigo se mora vratit doma inače ćemo dignut revoluciju, oćemo cigu doma!!!! i tako prvo sam se strgala od smijeha a onda mi se pojavio onaj upitnik iznad glave, što se tu događa?!?! cigo je otišo u sad stvorit novu modnu kuću pod imenom balkanski guči, hahahaha!!! mislim nemam niš protiv ciganovića, samo mi je bila smiješna ta reportaža, hahaha!!!!!
i tako sad ono zadnje, moj novi nadimak vam je milka, to sam si ja sama dala!!jer sam se uključila u udrugu aktivista za prava milka krava (gle ti to pa ovo se čak rimuje, bravo ja) uglavnom da vam iznesem svoj plan za 2006. godinu. u toj godini ćemo zabranit sve vrste milka s nekim okusima jer je to izravno vrijeđanje milka mliječne čokolade. zatim u mliječnu čokoladu što krave stvore nećemo stavljati nikakve kemikalije dodatne! kao što znate te simpa ljubičaste kravice, koje možete vidjeti po svim pašnjacima švicarske, jedu prirodnu čokoladnu travu te se zbog izvrsnih sviščevih masaža, to mljiko čokoladno pratvara u izvrsu, 5 zvjezdica kvalitetnu čokoladu!!! i tako od sada uvodimo mirovinu milka u 9-oj godini života, nakon čega će svaka morati primiti otpremninu od ukupno 10 bali čokoladne trave kao naknada za sve dano!!!! nadam se da ćete se priključit akciji na trgu u subout u 10 sati navečer, hahaha, ali to nije šala to je za ozbiljno, budite tamo, hahaha!!! zatim zatražit ćemo od vlade da se dozvoli kandiranje(namjerna pogreška) za precjednika i milka kravama, pa ćete tako uskoro moći vidjeti plakate s milkama u kravatama i natpisom "DR.PED. MILKA MILIKOVIĆ ZA PREDSJEDNIKA". uskoro krećemo i sa akcijom "save the dolphins" koju je pokrenuo moj kolega žikica u vrijeme kada je pobjedio na izborima za miss universe

no, napokon je gotov i ovaj post, baš i nisam imala neš posebno puno inspiracije al nadam se da će drugi post biti bolji!!!
a sada salut, pozz, kizz, i te stvari,
šalje vam vaša queen bee milka, hahahaha

Post je objavljen 10.02.2006. u 16:56 sati.