Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/techno2techno

Marketing

Radio Dj promotor Papaye...

Od ove subote, 11. veljače, Radio Dee Jay brine se za program i glazbu u zagrebačkom klubu PAPAYA na Šalati. Prostor uz već sada novu vlasničku strukturu uskoro mijenja i samo ime. Prilika je to i za promociju polaznika TG dj akademije. Rezidenti su Dj Cortez i Dj Jay-c.

Akademija je organizirala i pozvala sve svoje polaznike 1. i 2. generacije u subotu 11.02. i 18.02. da se upoznaju sa klubom i prostorom. Svi zainteresirani još jednom će dati svoje prijedloge a uskoro će i moći dobiti priliku za nastup.

Već sljedeće subote u planu je izravni prijenos od 21-04 h putem Radio Deejay streaminga, ali i preko FM-a na jednoj od zagrebačkih radio postaja. Cijeli program trebao bi ići u neprekidnom mixu. Hosting i tehničku podršku za to omogučava Inside internet. Glazba subotom će biti naklonjena urbanoj plesnoj produkciji bez primjesa folk zvukova i istrošenih domaćih zabavnjaka. Petkom je na programu latino house sa plesačicama i plesačima plesne skupine Fredi iz Zagreba. U skoro vrijeme, jedan od dana u tjednu bit će otvoren za promociju polaznika Tuborg green dj Akademije kao i druge promotivne akcije by Radio Deejay. Uz sve to, ostavlja se mogučnost većih partyja i koncerata na klizalištu i bazenu Šalata koji su u neposrednoj blizi kluba.


Post je objavljen 10.02.2006. u 11:18 sati.