Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/caffebarvegos

Marketing

još 5 dana...

Image Hosted by ImageShack.uspošto je za mene Valentinovo, uz Božić, Novu i rođendane najbolji dan u godini, odlučila sam svaki dan nabacit prigodnu temicu....



Image Hosted by ImageShack.usMala enciklopedija poljubacaImage Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.usOsjećaj 'leptirića' u trbuhu prije poljupca jedan je od znakova da je 'sve' baš kako treba biti! No, neizvjesno je hoćeš li se tako osjećati i nakon poljupca.



Image Hosted by ImageShack.usBez obzira pripremaš li se za prvi kiss ili ti je to slatko iskustvo već poznato, savjeta nikad dosta.

Image Hosted by ImageShack.usPrvi poljubac trebao bi biti najslađi i najljepši, ukratko onaj kojeg ćeš pamtiti, hmm, cijeli život! Trebao bi biti takav da nakon njega poželiš još tisuću poljubaca.
Savjet: neka bude kratak! Dovoljan je samo brzi dodir partnerovih usana prilikom kojeg ga treba gledati u oči, a onda ga bez riječi poljubiti još jednom. Samo ovaj put neka to bude duže i... poigraj se malo jezikom!

Image Hosted by ImageShack.usSada kada su svladane osnove, vrijeme je za isprobavanja malih savjeta 'stručnjaka'!
* Iznenadi svog dečka/curu dok npr. surfa internetom. Priđite mu s leđa i nježno ga poljubi u uho, pa se lagano spusti na vrat… to će ga izluditi i natjerati ga da se okrene i uzvrati ti istom mjerom.

* Dok gledaš TV, neka vam cilj bude ljubiti se za vrijeme svake reklamne pauze, manje ćete se živcirati zbog prekida napetog filma, a možda i sami napišete svoj scenarij!

* Sjednite jedan preko puta drugog i gledajte se u oči bez da se poljubite što duže možete. Tko će pobijediti, nije bitno, ovo je igra u kojoj svatko dobiva, a neizvjesnost je čini napetijom.

* Igrajte se masera. Priuštite jedno drugomu nezaboravnu masažu leđa POLJUPCIMA prilikom koje se ne smije okrenuti.

* Kiša vam je upropastila izlazak? Dok ne probate nećete znati koliko su slatki mokri poljupci!

*Iskoristite tople ljetne noći za igru istine pod zvijezdama. Potrebni rekviziti: dekica ili ručnik. Pravila: za svaki točan odgovor dobijate pusu, a za krivi dajete! Istina ili laž svejedno je, izaberite ono u čemu više uživate – primanje ili davanje!

Image Hosted by ImageShack.usStvarčice koje možete koristiti kako bi poljupci bili još slađi:


*kocka leda – topi se brzo, a cilj je prebaciti je iz usta u usta što više puta. Brrrr…




Image Hosted by ImageShack.us
*sladoled – pokušaj pogoditi koju aromu tvoj partner najviše voli.




Image Hosted by ImageShack.us
*med – tako je ljepljiv!!!



Free Image Hosting at www.ImageShack.us
*bomboni – sakrij ih u ustima pa uživajte u traženju!




Free Image Hosting at www.ImageShack.us
*sjajilo za usne – pusti ga neka pogađa kojeg je okusa tvoje novo sjajilo!


Image Hosted by ImageShack.usI JOŠ NEŠTO...

*Ako su oči ogledalo duše, usne su hodnik koji vodi do razuma.

*Na misao reagiramo osmijehom, ljubav izražavamo riječima, a namjeru poljupcima. Poljubac može reći puno više od riječi.

*Poljubac ne možeš dati bez da nešto uzmeš, a ne možeš ga ni uzeti bez da nešto daš.

*Ljepota poljupca je u tome što ga možemo prevesti na sve jezike svijeta i poznaju ga sve religije.

*Profesor Vaughn Bryant sa teksaškog sveučilišta kaže kako prvi erotski poljubac datira iz 1500 godine prije Krista, iako za to nema pravih dokaza. U isto vrijeme ljudi su se ljubili i trljajući nosiće jedan uz drugi!

*Rimljani su izmislili poljubac kakvog danas poznajemo. Ljubili su se uz pozdrave, a iz poštovanja su ljubili i kipove svojih bogova. Ubrzo su shvatili da poljupci imaju različita značenja pa su svakom tipu poljupca dali drugačije ime. Poljubac u obraz nazvali su basium, a strastveni poljubac, danas poznat kao frenckh kiss, prozvali su savium.

*Znanstveno je dokazano da za vrijeme ljubljenja tijelo šalje signale mozgu koji proizvodi oksitocin zbog kojeg nas obuzima onaj prekrasan topao osjećaj. Dok se ljubimo unutrašnjost naših usta proizvodi kemikalije koje nas tjeraju na još!!!!

*Naš mozak sadrži neurone koji nam pomažu da pronađemo partnerove usne u mraku. Evo zašto uživamo baš u ljubljenju u mraku.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 09.02.2006. u 23:10 sati.