Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/s1s3

Marketing

After a while...

Dobra večer svima prisutnima. S1 se nakon dugo vremena izbivanja vratila. Nećemo sad nabrajati razloge, bitno je da sam opet u formi. Kod mene nema ništa novo, sve je staro i podrapano. Komp i dalje ne želi komunicirati na lijep način sa mnom, bu hu hu, šmrc..., S3 (više manje)provodi dane sa mnom, i tako vam je to ljudi moji. Ovo što nam se večeras dogodilo me navelo da napišem post.
Kao i svakog četvrtka idemo mi na aerobic da izbacimo višak energije, ali nismo se nadale da će luđak doći voditi današnji sat. Tip nije normalan. Kad smo počeli raditi zapitali smo se je li pobjegao iz neke ludnice. Nema priče, za 5 sekundi da ste namjestili stepere, jeste vi normalne, žene?, za 3 sekunde da ste na mjestima 1,2,3.... Užas! Nismo došle u vojsku nego na opuštanje. Nisam znala da se na aerobicu mogu dobivati i kazne. To sam doživjela danas prvi put. Lik je rekao da radimo dvoje na jednom stepu. Još se čudim kako se nismo poubijali međusobno, no to nije bitno. Super, ide to nama, kad odjednom, niste dovoljno skakali na steper, onako kako sam rekao, za kaznu podignite step na najviše. Budući da nismo smjeli pričati, samo smo se pogledavali po dvorani. Na svu sreću, nakon pola sata vratio nam se naš instruktor. Dulje od toga ne bi izdržali. Nadam se samo da više nećemo doživjeti ovakva iznenađenja. Ne znam više što bi vam rekla o tome. Bolje da ja taj doživljaj stavim u neku ladicu u svojoj glavi daleko, daleko, da se više ne trebam sjetiti toga. Ako sam nešto ispustila, S3 će to nadopuniti.
Meni se ide u shopping! S3, idemo uskoro? Neću još dugo moći izdržati. Već dugo nisam trošila novce. Nije da ih imam na bacanje (ipak je studentski život težak), ali jednom na godinu si mogu priuštiti put u inozemstvo i kupnju pokoje krpice. Jedva čekam!
Još malo i počinje nam fašnik, jupi! Napokon je došlo to doba godine kada možemo ludovati. Nije da smo mirni ostatak, ali ne ludujemo baš tako. Hoćete se vi u što maskirati? Ja imam neke ideje, sad, hoću li ih uspjeti ostvariti, vidjet ćemo.
Ne znam, ideja više nemam. Inspiracija mi je otišla u krevet, onda idem i ja. Nadam se da ćemo se sad češće čuti. Do sljedećeg puta, laku noć.

s1


Post je objavljen 09.02.2006. u 23:18 sati.