Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Napušeni Dino Dvornik i staloženi Ljubo Ćesić RojsSenka ga zamišlja gdje se se bičuje po guzi u mraku fratarske izbe


Kaže mi Senka iz Limba da je odvalila na scenu u "Dvornikovima" di razgovaraju Dino i Ljubo Ćesić Rojs:

- Pisala sam nešto na kompu. I onda začujem glas napušenog Dine Dvornika kako objašnjava Ljubi Ćesiću Rojsu da je on bio sin razmetni, al da se skinuo s droge i da je sad ok. Kad nisi napušen savršeno kužiš tko je, što se ne bi moglo reći obrnuto. Smetao me Dinin unjkavi glas, pa sam se okrenula da vidim je su li Dvornikovi toliko sranje kako se meni čini nakon svih reklama i prenemaganja opaljene po novinama i blogu. Vidiš Ljubu kako mu radosno povlađuje da "griješio si, pa si shvatio, pa se pokajao". Učinilo mi se da od Ljube vidim onog fratra iz Imena ruže - debelog, koji se bičuje po guzici navečer - samo u ljubaznijem izdanju za stolom i večerom. Pa onda njemu Dino pokušava objasniti razliku između lakih i teških droga, što je još jedan znak da je omamljen THC-om. Na to će Ljubo da je to sve isto. I da ne drogi. Kaže Dino da Ljubo nije IN u pitanjima droge. Ja bih primjetila da Dino nema pojma jer je Ljubo itekako IN - naravno ne u konzumaciji. Prestala sam gledat njih dvojicu kad se katolik Ljubo pokušao prekrižiti prije jela. Uopće nije napravio križ rukom na licu i prsima, nego neku letvu - dotaknuo je samo lijevu i desnu stranu grudi i rekao amen. Majko mila!!!


Ne znam što bih ovome više dodao.

update, 10. 01. 2006. 20:31

možda ovo:

Ljubo Ćesić Rojs ­gleda gay porniće

- Gleda sam ja kada je crnčuga gurnula ovome u debelo crijevo.. a ovome oči iskočile - izjavio je Ljubo Ćesić Rojs u emisiji "Dvornikovi", pritom demonstrirajući rukama kako je to "crnčuga" radila.
Čavrljajući tako s Dinom Dvornikom u emisiji emitiranoj u srijedu na RTL-u, njih dvojica su se dotakla teme o homoseksualnosti.
Nakon niza homofobnih provala, Rojs je eto priznao da gleda gay porniće. Preispituje li to naš Rojs svoju seksualnu orijentaciju?
Još kad se uzme u obzir činjenica da je za takve filmiće potrebno iskeširati nešto više novaca ako ih se želi gledati preko satelitske..

Ivana Prgomet, 24 sata, 10.02.2006.


Osim što se radi o homofobnoj, riječ je i o rasističkoj izjavi. A valja podsjetiti da je Ljubo Ćesić prvi put priznao da gleda gay porniće u Saboru, kad ga je Ivo Sanader tjerao iz HDZ-a. Rojs je rekao da je gledao gay pornić s jednim uvaženim političarem. Tada je izjavio da su onome kojem je "gurnuta ona stvar u debelo crijevo oči iskočile k'o u varena zeca". Izgleda da je Ljubo najviše fasciniran "iskolačenim" očima "pasivaca". Stvarno, lijepo da je Dino Dvornik pri tom razgovoru imao mirne, "normalne" oči. Inače, tko zna...?!


Post je objavljen 09.02.2006. u 22:15 sati.