Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dehad

Marketing

STARI FOSILI

Dođem u ponedjeljak u školu a kad tamo smjeh! pa šta je? pitam ja! znamo za blog! grrr - reče ja!
ne šalim se!. ne smeta me to što mi svi savjetuju kako da ga pišem, niti to kako periodično pišem, ni najveći problem nije kada govore da pišem redovno, ali kad mi kažu : "ja bio kod tebe, ajd navrat do mene! I daj komentar" ja p.p.zd.m!



A sad malo razmišljanja!
Jučer ja u tramvaju pičim doma! no, prije nego sam krenuo doma čekao sam Jelenu tam ispred pete! i tako čekam ja i čekam, zovem i zovem, a mala se ne javlja! shvativši tako nakon jedno 25 minuta da čekam bez veze. no to mi je tek rekla Ivana kada sam ju nazvao! wot a avandrfl wirld



Uglavnom! uletim u tramvaj , a zamnom neka baka (čitaj: Neronova teta čije su destruktivne želje u korist vlastite okoristiti natjerale Nerona himself da upali vatricu nad Rimom (itself)),
ali nije ona ušla unutra moleći da je se pusti! MA NE! ta je hokejašica, manirima pravog australopiteka brzog kao šepavi puž, ušla nutra prigovarajući na shemu tipa: ja imam 1000 godina i stara sam nitko mi neće pomoć! uglavnom u cijeloj se onoj gužvi žalila zašto ljudi ne pješače po lijepom zraku! a onda kada je trebala sjesti u družila se sa Cezarovom prabakom u pljuvanju po ljudima mlađim od pape pia 1. I tako su dva fenomena prirode (čitaj: živi fosili zaslužni za otkrivanje prvih sisavaca po uzoru na njih) komentirale činjenicu kako se nitko od mladih ne želi dignuti tako jednoj staroj gospođi pogledavajući istovremeno na drugu stranu tramvaja!

Bakičetinica koje je gledala na drugu stranu je ta koja je sjedila, dakle fosil No.2. i tako ova 2. komentira kako se mladi nežele diči, pljuju po nama, a tamo nije bilo niti jedne mlade osobe koja je sjedila! stoga stare gospođe, koje se sjećaju još maloga Napoleona, a koje ovo čitaju, a to se vjerojatno ne događa, neka se malo ohlade jer se nama NE SLUŠA O TOME KAKO SU ONE STARE, SVI BEZOBRAZNI, A ONE SU STREPILE KADA SE HENRY SEPARIRAO OD KATOLIČKE CRKVE!

pozdrav Marici na šanku



Post je objavljen 09.02.2006. u 19:00 sati.