Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/playbacklife

Marketing

Ni vrit ni mimo !

Danas mi je baš neki šugav dan. Prvi rokovi su prošli i sad imam oko tjedan i pol do drugih rokova. Taman mi je ovih par dana kao odmor do nastavka učenja. Tak da se danas cijeli dan tješim kak imam vremena i da se danas mogu laganini odmarat. Baš zbog toga mi je dan u kurcu. Samo se izležavam, dosadno mi je za popizdit. Izdrkao sam se dva puta ne zato kaj sam bio narajcan nego mi je jednostavno bilo dosadno i tak .. došlo mi je. Opet sam mislio na mog kolegu s faksa koji mi je presladak i mislim da je i on gay, ali ne znam kako da mu pristupim ... ful mi je čudno. ali tu nije kraj mojim problemima. Naime, ja sam biseksualac i trenutno mi se sviđa i jedna cura, tak da više ne znam kaj da mislim. Ali ipak mislim da bi mi cura bolje pasala za neku vezu, a ne dečko, njega bi možda samo za sex... a možda kombinacija ... ah kako sam ivl!!! Vidjet ćemo sve s vremenom.

Zadnjih dana jako puno razmišljam. Veliki sam emotivac, pa me neke stvari previše opterećuju nego što bi trebale. Počeo sam jako puno razmišljati otome da odrastam i da više nisam obični dječak, nego su me ljudi počeli napokon doživljavat i slušat što govorim. Ali nije sve to tako lijepo, imam neke obaveze i dužnosti koje ne smijem zanemarivati jer onda kreću posljedice jedna za drugom... a to znači i novi problemi. Najviše s čime se trenutno opterećujem je zapravo faks. Kad sam ga upisao prošle godine, bio sam najsretniji na svijetu, ali tek sad kad su počeli ispiti sam shvatio da to više nije srednja škola i da bi se možda trebalo trgnut i nekog vraga počet učit. Ma nisam tako loš. Nešto sam dao, ali bi se moglo reći da sam imao više sreće nego pameti :)

Ma većeras ću malo s ekipom van pa da se malo proveselim i izbijem ovu ništavnost iz sebe... potrebno je pošteno to dezinficirati !!!

Veselim se sutrašnjem danu. Obožavam tenis i pratim sve rezultate naših i stranih tenisača, a kao što vjerojatno znate sutra počinje DAVIS CUP protiv Austrijanaca !!!
Ali ni to nije sve, veliki sam olimpijski freak, a posebno me vesele spektakli otvaranja i zatvaranja, pa ću vjerovali ili ne sutra navečer provesti u krevetu u OG opening.

PLAY the life

Post je objavljen 09.02.2006. u 17:54 sati.