Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zlobny

Marketing

Muško-ženska prijateljstva..........?

Evo svi se kad tad u životu susretnu sa ovim pitanjem.....al nikad ne nađemo odgovor.
-Zašto?
Jer miješamo nekoliko razlicitih pojmova.
1. Frendica-poznanica
2. Frendica-simpatija
3. Cura-frendica
4. Bivša cura-frendica


Stavka pod rednim brojem jedan

To je osoba koja je zanimljiva i družite se dok ne postane ono pod 2.
-Kako dođe do toga?
Pa vrlo jednostavno. To je osoba koju upoznate preko frenda/ice i privuče vas ludom kombinacijom unutrasnje i vanjske ljepote (napomena: to nije osoba koju bi samo pokarali), i za početak razmijenite brojeve i odete na par kavica na kojima pričate o bivšim vezama, faksu i ostalim glupostima, ..... to traje dok nekog od vas dvoje ne opali mali blentavi luđak sa srelicom u guzicu, e tu nastaju problemi jer prelazite na stavku 2.

-Koje su posljedice?
A posljedice ovise o nakolonosti horoskopa :-D

Stavka pod rednim brojem dva

Tu se uvrštavaju osobe nesigurne u svoju procjenu. Upoznate osobu i poželite je imati ali problem je sto niste sigurni dal si odgovarate po načinu razmišljanja. Da bi izbjegli nepoželjno sramoćenje i slične gluposti nazivate se frendovima. Takvo stanje prijateljstva traje sve dok ne dođete na stavku 3. ili dok ne dobijete odjeb.

Stavka pod rednim brojem tri

Zivite brzim tempom. Skola, best frendovi, izlasci, sranja koja slusate od staraca,.... I na kraju dodje vrijeme da se nekome izjadate e to mozete najboljem frendu ili curi. Posto njezniji spol obično puno prica :-) i na kraju izdvoji nekoliko sekundi da saslusa vase probleme, vi se instinktno bacite na najteže probleme i na kraju padne pusica kao utjeha, a vama bas to treba da budete sretni kaj vas je netko saslusao i udjelio nesmisleni savjet. Takva prijateljstva traju sve dok nedodje big prasak i raskid veze.

Stavka pod rednim brojem četiri

Nakon raskida veze, traje proces hladjenja tj. potajnog durenja onoga tko je izvuko kraći kraj. Kad postignete radnu temperaturu ako imate dobar želudac vraćate se bivšoj i objašnjavate da postoje dobri razlozi za vaše prijateljstvo uz pionirsku prisegu da ćete biti samo best frendovi.

Sad se zapitajte u kojoj se fazi nalazite vi i vas frend ili frendica, i da li postoje čista muško-ženska prijateljstva.
Ja sam se uvijerio da svako takvo prijateljstvo ima svoje skrivene namjere iliti zamke i kratke su budućnosti (jednom riječju ''nepostoji'').

Post je objavljen 09.02.2006. u 18:00 sati.