Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluezgpain

Marketing

Zakaj?

Slušam Crazy-Simple Plan i razmišljam o život.

Točnije prolaznosti istoga. Inače se uvijek zajebavam i kažem da kad neko onak vegetira, da razmišlja o prolaznosti života. Siguran sam da ne postoji osoba koja niti jednom nije razmišljala kako o svom životu tako i općenito.

Dakle, ja bi molio ako mi netko od vas može odgovoriti na moje pitanje: Koj je razlog života? Zašto mi uopće živimo? Mislim ono, rodiš se, onda se pol života školuješ, da bi (sa nekom prosječnom srećom) našao neki posao na kojem možeš i uštedit neke pare kad se sve zbroji i oduzme, možda imaš neku obitelj (dobro tu otpada ono o štednji...), i kaj onda? E pa onda otegneš papke. I aj vi sad meni recite! Koj je to šugavi smisao? Samo molim vas nemojte mi bajat o onim sranjima da svatko ima svoju ulogu, ma kako se to kaže? To se inače uči na vjeronauku, a kako nisam išao na vjeronauk, onda ništa... Samo mi molim vas nemojte o tom bajati... Ne želim ni nabrajati kakva sve sranja možeš imati kroz život. Druga je stvar kad si mlad ovak ko mi, onda imaš strace koj se brinu za tebe i sve to, al kad postaneš punoljetan, il još gore kad ostaneš sam, onda si u banani stari moj, to je u kurcu.

A najgori od svega mi je onaj tip dana:
06:00 - buđenje
07:00 - krećeš ranije na posao zbog gužve da nebi kasnio
08:15 - jebiga, ipak kasniš, al da nije bilo onog tramvaja...
13:00 - yes napokon gablec!
14:00 - opet malo na posao...
16:00 - yes idem doma!
18:30 - dolaziš kući, i mrtav umoran se sam bacaš na trosjed i pališ telku

ovo je neki recimo normalan dan... I ajd sad vi meni recite, opet ono prvo pitanje! I tako svaki jebeni dan, osim nedjelje. Mislim u kurac sa takvim životom!

Još jednom vas molim, odgovorite mi na pitanja: Koj je razlog života? Zašto mi uopće živimo?

Post je objavljen 09.02.2006. u 10:10 sati.