Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cartoons

Marketing

ŠTO VAS OČEKUJE OVAJ TJEDAN U SIMPSONIMA


Ponedjeljak, 06.02.2006.
Epizoda: 289/335

Nakon niza Lisinih neuspjeha na satima tjelesnog, ravnatelj Skinner odlučuje angažirati privatnog trenera. Kada Lisa dozna da je većina njezinih kolega s tjelesnog mnogo starija od nje, ona zataji svoje godine kako se ne bi osramotila. Slučajno otkrivši njezinu dob, društvo je odbaci, a njezini stari prijatelji okrenu joj leđa. U međuvremenu Barta zarazi ubod kineskog komarca te ga doktor stavi u karantenu na tjedan dana.

Utorak, 07.02.2006.
Epizoda: 290/335

Homer nabavlja posebnu vrstu ribnjaka kao poklon za Marge povodom godišnjice. Kada njihov vodeni ljubimac, "koi" ribica, privuče neobičnu gusjenicu, obitelj otkriva da je riječ o ugroženoj vrsti za čiju su dobrobit zakonski odgovorni. Zbog nastojanja da prikrije slučajno ubojstvo insekta, Homera osude na 200 sati dobrotvornog rada. I baš kad je pomislio da gore ne može, njega i Marge optužuju zbog ubojstva starice kojoj su pomogli, a čiji su oni nasljednici. I dok Barta i Lisu odvode u dječji dom, njihovim roditeljima prijeti pogubljenje električnom stolicom...

Srijeda, 08.02.2006.
Epizoda: 291/335

Dok gradska nuklearka radi punom parom, Springfield je na udaru toplinskog vala. Nakon što Homer izazove potpuno pomračenje svojim nespretnim korištenjem električne energije, gradom se širi bezvlađe i pljačka koju policija ne uspijeva spriječiti. Kako bi konačno učinio nešto za dobrobit grada, Homer osniva vlastitu zaštitarsku firmu. Kada Homer stane na kraj nezakonitim poslovima, Fat Tony objavi njegovu egzekuciju ukoliko ne napusti grad.

Četvrtak, 09.02.2006.
Epizoda: 292/335

Lisa nagovara Homera na izgradnju domova za beskućnike u sklopu akcije njihovog zbližavanja. Kako ne bi uništio vjenčani prsten dok radi, Homer ga skida s ruke i ubrzo privlači pažnju dviju poznatih udavača. Vidjevši ga kako se zabavlja u razgovoru s njima, nesretna Marge pomisli da Homer flertuje te zatraži Manjulin savjet. Nakon što joj ona objasni Homerovu nezainteresiranost viškom njezinih kilograma, Marge se odluči na liposukciju. No, probudivši se nakon operacije, Marge čeka iznenađenje.

Petak, 10.02.2006.
Epizoda: 293/335

Nakon duhovne seanse prizivanja Maude Flanders, u domu Simpsonovih pojavljuje se njena prikaza s novom knjigom jezivih priča. Prva od njih prati Homerovu kupnju nove ležaljke za ljuljanje koja počne stvarati vojsku njegovih klonova. U drugoj priči Lisa se izbori da Springfield postane grad bez oružja. Ipak, opasnost donose zombiji starih kauboja koji prijete uništenjem. Treća priča prati odmor obitelji Simpson na otoku izgubljenih duša na kojem žive neobična bića.


Post je objavljen 08.02.2006. u 22:17 sati.