Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Ne slažem se !!!

Stvarno ne razumijem ni Pukanića, ni urednicu Sinu Karli. Provociraju, tamo gdje ne treba. Jedno je jasno - te ljude (mislim na Muslimane) takva slika - karikatura njihova sveca -vrijeđa, pa ma što mi mislili o tome, slagali se mi s time ili ne slagali. I sad se naši "frajeri" kur*e kako mi možemo objaviti sve što hoćemo.

A kada drmne neka bomba, kada nastradaju nevini - e onda su oni luđaci, teroristi, fanatici, ekstremisti i što sve ne. Možda i jesu, ali za zajebanciju nisu. Možda i nisu, ali sigurno jesu ljudi koji imaju svoju vjeru, svoja božanstva, svoje molitve, nade i utjehe - pa ma kakve bile i to treba poštovati. A kada to ne razumijemo - trebamo učiti, a ne se izrugavati. Kao što ne dozvolim da se s mojom vjerom i s mojim svecima nitko ne izrugava, tako razumijem i drugoga. A ako je primitivan (što nije on kriv), na žalost i njegov odgovor će biti primitivan.

Zar smo već zaboravili bombu u Rijeci ispred policije? Imamo mirnu zemlju, možeš se osjećati sigurnim, možeš slobodno gdje hoćeš, moglo bi biti bolje, ali zbog ovakvih budala - Pukanića i Karlića, moglo bi biti i gore.

Ne slažem se s time i neću kupiti "Nacional" - namjerno!

Ovaj moj post je i izraz moje solidarnost sa svim posjetiteljima moga bloga, sa svim našim kickboksačima, boksačima, fighterina, karatašima, judašima, hrvačima, taekwondoašima, aikidašima ... muslimanske vjere.

Post je objavljen 07.02.2006. u 23:29 sati.