Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wickedgirl

Marketing

ha… konacno vecer! predivno! opet sam krepana! nista mi se ne da! uzasno sam spavala… ma koma! =( imala sam neku vrstu nocne more, ali moram je napisati… zaista je glupa, a pomalo i bolesna! =/
uglavnom, gledala sam naslovnicu posljednjeg albuma od cannibal corpse- a i ono… blagoreceno- gadna je! =) i sanjala sam da koljem neke tipove, pa da su me progonili… ma doslovno klala, zabijala im nozeve u grla, krvi do koljena itd. inace dobro podnosim rotten i ostale gadosti, ali ovo… bilo je grozno… i na kraju mi je cijela soba bila puna leseva koje je na kraju moj stari zakopao(wtf?!?!) i nakon mjesec dana, onako u raspadu opet iskopao! bas mi je bilo odvratno kad sam se digla… ma fuuuuj! =) manje sam gadljiva u odnosu na prije, osim ako nadjem dlaku u jelu, a to mi se svaki put kad jedem vani dogodi.... to mi je bas ODVRATNO!! ali ovaj san… nemam rijeci! =))
joj, sutra informatika i matematika i povijest! koma!!! =( povijest- ispricat cu se, dakle, ne bu ocjene! =) matematika- a kuzim nesto, zivim u nadi da znam pa… nadamo se trojci(najodvratnija ocjena koja postoji, iako kazu da je carska itd. ali bolje je dobiti jedan!), a informatika… o da, posebna prica… jos gore; sotona od profesora, ironija mu gotovo uvijek prelazi u sarkazam i uvijek se zna kada mu zena radi ribe za rucak!! dosta o njemu… prebacimo se na ispit… hm, 75% posto za dva!? je li on normalan??? NIJE! ali cemu sva ta buntovnost, ako nicemu ne vodi?!
ne da mi se vise pisati… sutra ili preksutra, ili prekpreksutra vam se javim i objavim svoje katastrofalne rezultale iz informatike! =)
kisssssssssssss


Post je objavljen 07.02.2006. u 20:21 sati.