Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lillyslife

Marketing

07. 02. navečer

Bilo je ludo. L U D O !
Da, napravili su tulum...a ja, naivka, sam samo čekala...
Bilo je super! Nismo nabavili pravu muziku, tako da smo imali "karaoke" (pojačani glas i lupkanje trećoškolca po bezjačkim bubnjevima). I bilo je pivoslasca. Nije bilo bezjačkog alkohola, i drago mi je, jer je uočljiv jutro poslje... Ali se i od pivoslasca može napiti.
"Evo...ja želim prva reći zdravicu... Za našu novu učenicu, Mary Matthews, koja je odlična frendica! Nije važno što donosi nesreću, super izgleda!"
"I ja!" pridružio mi se Sirius.
"I ti super izgledaš?"
"Ne ja, Mary. I ja to mislim."
"Što?!"
"Pa da super izgleda!"
"Jesi li ti normalan? Ja sam tvoja cura!"
"Pa što, Mary je zgodnija."
"Molim?!". Počela sam odlaziti... pa tko je on da to govori?!
"Miranda... Mimmy, zezao sam se..."
"Daj, ne zaj******!"
Svi su pogledali u mene. Bio bi red da mi se ispriča, ali se samo nasmijao! Otišla sam u spavaonicu. Nevjerojatno je kako žestoko plakanje može otrjezniti. Lily je dotrčala u sobu zamnom i počela me tješiti. Uvijek vrijedi imati trijeznu prijateljicu. Govorila mi je da je to bilo zezanje, da je bio pijan itd. Jutros sam se probudila s Lily i hrpom maramica pokraj sebe. Došao je Sirius i počeo pjevati na neku rock melodiju da mu je žao... Oponašao je sviranje gitare na buketu cvijeća koji mi je donio... A ja, kako sam naivna, sišla sam i zagrlila ga. Nikada se neću moći oduprjeti... Ali to ima i dobrih strana... Recimo, imam što raditi za vrijeme odmora... I nakon nastave... I prije spavanja... I nakon buđenja... I imam razlog za odrađivanje kazne (koje mi, usput rečeno, započinju s Siriusom, sutra posljepodne)...

Post je objavljen 07.02.2006. u 19:33 sati.