Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/newkid

Marketing

sretna ja



Što je danas lijep i sunčan dan
Što je danas lijep i sunčan dan
A sutra je i moj rođendan!!!!
Kao malo dijete ja sam sretna
Bla bla bla bla bla ne znam kak to točno ide!!!!


Aaaaaaaaaa kak sam sretna i vesela sva danas, baš mi je super dan!!! Dobila sam 5 iz biologije, nije baš da sam zaslužila al eto..šta ja mogu kad me žena voli! :)) Onda, jučer sam završila Anu Karenjinu, cijelih 814 stranica! Dobro, priznajem da sam malo preskočila, al samo malo!
Pa sam sinoć pročitala i Gogoljevu Kabanicu i naučila biologiju i napričala se s jednom frendicom i tako... Baš sam ponosna na sebe!!
E, i moj Kiki danas slavi punih godinu dana kak je kod mene doma (ne znamo kad je točno rođen, pa računamo 7.2. kao rođendan) odnosno od kad su mi ga cure moje poklonile i kad smo ga furale doma iz zg vlakom u maloj kutijci i sav je drhtao. Sad se više nikoga i ničega ne boji, pravi je muškarac! Odnosno muška ptica, kak god se to zvalo! :))
I kupila sam si jedne jeftine trapke danas , na brzinu, i baš su mi dobre,tak bar ja mislim, a vi ćete komentirat kad ih vidite! Al ćete reć da su prekrasne i da mi odlično stoje. Ako uopće skužite da su nove.. a skužit ćete jer su baš lijepeeee!!
Znam da vam na živce idem, al sam tak dobre volje i hepi i sretna i vesela i radosna i svi ostali sinonimi koji postoje!!

Volim vas sve puno puno puno puno !!!


E pozvani su: ana d., marija, iva, tea, jelena, miljana, vanja, ivana, bilbo, ivić, sero, daniel, jura, chy, kiki, anita pa, tanja, ana h., anita pe, dinka, toma, marina, ana v, saša, roby, miro,mučan,žika,bojan i gabi ak je pozovem i ja ak se ona mene sjeti pozvat!!

I može mp3,sam pržite ljudi.. i ak neko ima mikrofon za komp pa da napravimo karaoke kak treba nek javi..

Pozdrav!!


Post je objavljen 07.02.2006. u 16:53 sati.