Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluezgpain

Marketing

Već od jučer non-stop slušam Weird Al Yankovicha i imam jedan zaključak. Koj je to lik! Đizsss... Fakat je car.

Evo vam par naslova koje bi si trebali skinut:

Amish Paradise
Hey Mister Taliban
I'm Too Sexy
My Fart Will Go On
My Name Is Darth Vader
Oops I Farted Again
What If God Smoked Cannabis?
Which Backstreet Boy Is Gay?

Sve su zakon, pogotovo spot Amish Paradise, al najjače su pjesme su mi Oops I Farted Again i Which Backstreet Boy Is Gay?. Kako se ja lomim dok to slušam... Uglavnom ak več skidate obrade, evo i par punk obrada koje vrijedi poslušat:

Barbie Girl
Country Road
La Bamba
Wannabe
She Drives Me Crazy
There She Goes
Everything I Do I Do It For You
YMCA
Hit Me Baby One More Time
This Is How You Remind Me
I Would Walk 500 Miles

Ima ih još, al pošto sam reko par pjesama a opet sam pretjerao neću više pisat. A znam da ni to nećete poslušat.

Da sad prijeđem malo na domaću ziku. Dakle, u nedjelju sam napokon dobio cd od Svadbasa (La La). Fakat si ga već dugo želim i bio sam ful sretan kad sam ga uspio rippat (jer to Filip nije mogo AAAA KOMP TI JE U BANANI (sad si to zamisli da Teo govori i dobit ćeš intonaciju kojom sam to htjeo reć)), uglavnom cd je u najmanju ruku super. Ima nekolko odličnih pjesama, a i odličan je za uspavljivanje...

Eto, to bi bilo sve... Nisam ni to htjeo pisat al hebiga...

Eh, zaboravih, jučer sam bio u Warehouse-u. Popust od 45% na Antu za svu robu me natjerao da popušim nekih hiljadu kuna... Piknuo sam si DC tenisice, DC košulju, DC privjesak za ključeve i Dakine majcu dugih rukava. No, kako meni nikad nije dosta, još sam od Petra otkupio Volcom kapu za 30 kuna (inače košta 220kn, al cijena je pala zato što, ma neznam zakaj! Glavno da je moja! :)) i nažicao sam baku da mi kupi još DC traperice da imam sve od DC-a i još ću si ja piknut svoju dugoželjenu Element dasku. Eto tolko o tome... Kad dođem doma objavit ću u ovom postu i slike sveg tog.. Sad mi se neda da ga jebeš(Ivina izreka)!

Kad sam se već Ive sjetio... Iva je iluzija na mom blogu. Svaki dan čita, uči napamet (tako treba srce moje!:p) al da ga jebeš nikad nije komentar ostavila (TAKO NETREBA!). Zato ju ovim putem lijepo molim da ostavi komentar! Hvala Iva :)

Post je objavljen 07.02.2006. u 10:21 sati.