Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uraljamanyc

Marketing

Dogadanje Hrvata u dijaspori - dil prvi

Napokon je dosao i taj dan, dan ko stvoren za plazu, a na plazi se ljudi.ups, skrenula sam sa teme. Dosao je i taj dan, da film o kojem sam toliko slusala, toliko pohvala cula, toliko ljudi mi reklo moras to vidit, da napokon zaigra i u americkim kinima...aj dobro, kinu, ali necemo bit sitnicavi.
Film koji su nasi nazvali "Oprosti za kung fu", a Ameri mastovito preveli " Sorry for Kung fu" po prvi puta u NYC!
I ne budi lina, zovnem ja priju amerikanku nebil' i ona isla to gledat, kazem joj kako je to dobar film, kako je dobija par i nagrada; Jel Oscara! Eben ti Oscar, nije ali je Lava!(sta ona zna jeli ili nije, a to dobro zvuci)

Ajde oce, ice gledat, voli ona alternativu..ahh alternativu....onaj ko je gleda film, bit ce mu jasan ovaj uzdah na rijec alternativu...onaj ko nije..sta vam ja tu mogu.

Nakon par minuta filma pocela san se pitat jesam li mozda falila sta sam ja pozvala, na sredini filma sam se vec pocela pomalo i neugodno smijuckat (vraga, smijala sam se na sav glas provalama) al' kad je caca provalija; Jeben te zuta! a ovi preveli; You little fucking yellow! znala sam da sam definitivo falila. Dok se cilo kino valjalo od smija, ona je sidila otvorenih usta, ne znan jel od soka ili cuda...a taman se bila oporavila od onoga; aj muci, moglo je bit i gore, moga ja bit crn!

Situaciju je spasila druga prija, koja ja ne odgovor; Jel ovo stvarno Croatia? odgovorila ma; Ma ne, ovo je nesto ka "Fargo", a to ti je isto kada neko pita; a jel "Fargo" stvarno America?
Aaaaa vidis stvarno!
Ufff..spasena, za sada...al' rekla je da bi volila ic ponovo gledat neki nas film, izgleda da joj se svidila nasa alternativa.
Sljedeci koji dolazi je "Sretno Dijete", taj mi zvuci pitomo...





Post je objavljen 07.02.2006. u 02:48 sati.