Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/komadi

Marketing

naši snovi...

pamtite li ono kaj sanjate???Jel uopće sanjate???Znate li da sanjate ili ste od onih koji kažu "Ja nikad ne sanjam"...sve u svemu,svi sanjamo,samo to neki ne žele priznati...a što znače snovi i gdje smo mi u njima....

Bicikl - Odražava vašu sposobnost da se oslonite na svoje snage i želju da se osamostalite.
Vatra - Prisustvo vatre u snovima simbolizira ponovno rođenje, preporod. Ako sanjate da ste se opekli - instinkti i osjećanja upravljaju vašim postupcima.
Drvo - Predstavlja sve članove vaše porodice. Kada sanjate korjenje starog drveta to znači da uživate podršku porodice. Ako sanjate odsječeno drvo - želite da se odvojite od porodice jer smatrate da vas ona ne razumije.
Igračke - Simboliziraju djetinjstvo i želju da se vratimo u sretniju prošlost. Ako sanjate da nekom poklanjate svoju omiljenu igračku, imate snažnu potrebu da budete voljeni i patite zbog neke velike nepravde.
Cvijeće - Buket cvijeća simbolizira nagradu i zasluge. Raznobojno cvijeće predstavlja želju za uživanjem. Bijelo cvijeće odražava razočaranje jer vas porodica ne razumije. Uvelo cvijeće znači da vas proganja ideja o kraju jedne veze ili udaljavanju od drage osobe, što kod vas izaziva tugu.
Sat - On je uvijek simbol vremena koje nam sve više i nepovratno izmiče, ali i naših kašnjenja. Sat koji stoji ukazuje na strahove i blokade iz prošlosti koji vas sprečavaju da idete naprijed.
Razvod - Kada oni koji su u braku sanjaju razvod to znači da prolaze kroz kratkotrajnu fazu svađa i nerazumijevanja sa partnerom ili da strahuju od partnerovog pretjeranog utjecaja i kontrole.
Pustinja - San o pustinji često znači da se plašite praznine. Ako u snu preživite boravak u pustinji otkrili ste da posjedujete velika unutrašnja bogatstva.
Kavez - Simbolizira neku vrstu zatvora u kojem se nalazimo. Ukoliko sanjate da vaša omiljena životinja trpi i pati u kavezu, vi se plašite da slobodno izrazite svoja osjećanja. Ukoliko se u vašem snu pojavljuje prazan kavez sa otvorenim vratima vi se osjećate slobodni kao ptica.
Dvorac - Dvorac je imaginarno mjesto u kojem je sve moguće. U labirintu hodnika i bezbrojnih soba vi tragate za odgovorima. Ukoliko ova posjeta dvorcu prođe bez ikakvih problema vi se ne plašite imaginarnog sveta. Ako sanjate da ste se izgubili, to znači da drugi upravljaju vašim životom, iako se vi uporno bunite.
Mačka - Ova umiljata životinja simbolizira želju. Ako sanjate da ubijate mačku, vi želite da kontrolirate želju koju osjećate prema nekome. Ako je nježno mazite - svjesni ste svoje seksualnosti. Ukoliko se u snu plašite mačke - svjesno ili nesvjesno odbijate svoju seksualnost.
Novac - Kada sanjate da posedujete novac to znači da imate potrebu da budete voljeni. Gubitak ili krađa novca otkriva osjećanje napuštenosti.
Duhovi - Označavaju vezu sa bolnom prošlošću. Vidjeti duha preminule osobe tumači se kao spremnost da se prijeđe osjećaj krivnje.
Zubi - Gubitak zuba često označava želju za potpunom transformacijom. Ako sanjate pokvarene zube - na pomolu je veoma komplicirani raskid. Pranje zuba se uglavnom vezuje za želju za stjecanjem materijalnih dobara. Kada sanjate da ste ostali bez svih zuba, to znači da niste u stanju da ostvarite zadane ciljeve.
Pauk - Izaziva mračne misli i ljubomoru. Takođe otkriva da niste samostalna osoba i simbolizira veoma posesivnu majku.
Pčela - Ovaj insekt je simbol vaše sposobnosti da premašite samog sebe. Kada se u snu pojavi pčela, to znači da ste svjesni svoje snage i utjecaja u okviru određene grupe. Ako vas pčela proganja, ona predstavlja vašu posesivnu majku.
Odjeća - Simbolizuje želju za dokazivanjem identiteta. Prljava odjeća govori o nedovoljnom poznavanju svoje ličnosti. Presvlačenje ukazuje na neprilagodljivost i jaku potrebu za dokazivanjem.
Anđeli - Simboliziraju smetnje koje podnosi vaša duša. Anđeli su utjelovljenje dobra, čistoće, zaštite, udobnosti i utjehe. Obratite pažnju na poruku koju vam anđeli šalju. Ona će vas voditi ka sreći.
Poštar - Simbol komunikacije sa drugima.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ima toga još puno,al mi se neda više pisati...
pusa,maja

Post je objavljen 06.02.2006. u 23:34 sati.