Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2bezimenebudale

Marketing

SRETAN ROĐENDAN,W.AXL ROSE!

Danas je 44 rodendan najvecem glazebeniku,rokeru,vokalu ikada!Evo nesto o njemu:
Roden je 6.2.1962. u americkom gradicu Lafayetteu.Pravo ime mu je William Bailey.Zapravo,Bailey je prezime njegova poočima,s kojim se nikad nije slagao.Odrastao je u u krajnje poremecenom obiteljskom okruzju.Poočim je zlostavljao njegovu majku,ali i njegovu sestru.Axlovo kasnije divlje i nasilno ponasanje zasigurno je posljedica teskog djetinjstva.Sa 17 godina uputio se u Los Angeles u potrazi za glazbenom slavom.Nakon nekoliko neuspjesnih pokusaja da postane roker napokon se pridruzio grupi L.A. Guns,koja je promjenila ime u Guns N' Roses.Njihov prvi album "Appetite For Destruction" (1990.) dozivio je megaplanetarni uspjeh i u nekoliko sljedecih godina Gunsi su bili najvece rock-zvijezde na svijetu.

Jucer je bio rodendan mom najdrazem basistu-DUFFU MCKAGANU,bivsem basistu Guns N' Roses-a.
Duff je roden 5.2.1964. godine u Seattleu.Promjenio je mnogo bendova,a najvecu slavu dosegao je u Gunsima.Osim bas gitare Duff zna svirat i bubnjeve i gitaru.Danas je Duff clan grupe Velvet Revolver.

HAPPY BIRTHDAY AXL&DUFF!!!!



Toliko o mojim nadrazim glazbenicima!Danas sam imala skolu popodne i to ful mrzim jer mi dan prode zacas a ne napravim nista pametno,samo sam u skoli.Imala sam srece jer me nije pitala fiziku tj. skoro je ali ipak nije!eto prosao je i taj ponedjeljak(skoro).Brojim dane do petka i subote,ajme ja zivim za vikende.Naporno je svaki dan ic u skolu al sta cu kad moram.Neda mi se vise pisat,bok!

Post je objavljen 06.02.2006. u 21:28 sati.