Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oibastard

Marketing

Burek...

Htjeo bi samo objasnit jednu stvar...
Po pekarama na cjenicima svako malo piše...burek sa sirom,burek od krumpira,burek od jabuke...burek je jedino burek s mesom...sve ostalo su pite ili štrudle...
eeee,idem si kupit burek sa sirom...gle,ne ideš jer sa sirom je pita od sira,sirnica ili sirnjača...burek je od mesa i od ničeg drugog...
također postoji teorija o bureku...
"Burek nije dobar dok ne zamasti cijeli Škarnicl."

Image Hosted by ImageShack.us

tijesto za savijacu
500 g mljevene govedine
250 grama mljevene svinjetine
1 glavica luka (kapule)
1 žlicica papra
sol
ulje


NACIN PRIPREME:

Sitno isjeckani luk dobro izmiješajte sa posoljenim i popaprenim mesom. Tijesto razvucite u tanke kore, poprskajte ih uljem te ravnomjerno rasporedite smjesu i zavijte savijacu. Stavite u zamašcenu posudu i pecite u pecnici.



Post je objavljen 06.02.2006. u 15:26 sati.