Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/purger1ce

Marketing

27:7

27: 7?
to je omjer decki i cura u nasem razredu.
zanimljivo? ne baš.
btw cura je 27.
i tako... ta situacija mi je bila zanimljiva vec od prvog razreda...zanimalo me hoce li se moje i ponasanje cura oko mene promjeniti zbog nedostatka broja decki u razredu....
e pa odgovor je da, promjenilo se.
u ovih ciraka godinu i pol dogodila se jedna veca promjena. koja?
cure u mom razredu su masovno pocele pratiti sport, doduse neke su ga i prije pratile ali svakako se broj sportova koji su njih poceli zanimati povecao.
ja se naprimjer ne sjecam kad sam bila ovoliko upucena u sportska dogadanja oko sebe. cak je i jedna od prvih stranica koje pogledam postala yahoo-sports. koma!
al eto nedostatak testosterona cini svoje....
ali ima to i svojih prednosti... sad sam sa svojim frendovima bolja nego ikad jer uvijek imamo o cemu pricat...ali nisu svi decki naviknuti na takvo ponasanje cura, znam neke koji su ostali bez rijeci i dugo nisu mogli doc k sebi nakon sto je jedna moja frendica mrtvo hladno pocela pricat s njima o nogometu...

i evo sto se danas dogodilo:
mi pod glazbenim i sta drugo radit nego pricat o sportu.
jucer je sto se tice sportskih dogadanja bio jako zanimljiva dan, neki su bili uspjesniji kao Ivan Ljubicic i Janica, a neki su malo podbacili i nisu nam uspjeli donjeti broncu al oprostit cemo im ovaj put. i tako nas pet cura sjedimo oko jednog decka i meljemo i meljemo o sportu. u jednom trenu pita ga jedna frendica: "jel tebi dosadno?"
on pogleda u pod, zamisli se i dode do zakljucka. " Ja tu slusam vas kak pricate o sportu vec pola sata i gledam i onda me ova pita, mene koji sam decko i koji bi trebao znat o sportu jel meni dosadno??? ajme vi niste normalne, sta se vama fali?"
mi smo se samo pogledale i odmah dosle do zakljucka sta nam fali...fale nam decki naravno...!!!
i nasrecu ipak jos uvijek imam svoje frendove tako da tu i tamo dobijem potrebnu dozu muskog drustva jer u protivnom stvarno ne znam sta bi bilo....

al eto decki pocnite se u vecem broju upisivat u gimnazije ili se naviknite da nogomet nije vise rezerviran samo za decke.


Post je objavljen 06.02.2006. u 13:50 sati.