Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stjepanovblog

Marketing

Škemba iz svemira


Image Hosted by ImageShack.us Danas u 11.10 ja ću se roditi. Problem je onda to što sad (ranije) pišem post. Zapita li se itko ikad kako je to moguće??
Evo vam rješenja:

Mi zapravo svi živimo negdje vani u "Svemiru" sve do trenutka kad se ponovno ne rodimo. Onda se taj tzv. ROĐENDAN slavi vračanjem na majku Zemlju. Majka Zemlja je jedna čvrsta, odlučna, ali ipak popustljiva majka i dopušta nam da se neko vrijeme zadržimo na njoj prije ponovnog vračanja u prostranstva "Svemira".

Kako je to moguće ako svi imamo osjećaj da smo na istom mjestu cijelo vrijeme i da putovati kroz "Svemir" nije lako?
Bez problema. "Svemir", kao jedna ogromna masa ispunjena svakakvim glupostima i stvarima manje ili veće važnosti, ima sposobnost svakome od nas dati posebnu, jedinstvenu halucinaciju. SVI SMO MI NESHVAĆENE INDIVIDUE, govori nam On. Međutim, ako jako stisnemo guzne mišiće i sklopimo oči vidjet ćemo gdje smo mi to uistinu. U wc-u međugalaktičkog prostranstva, na "Mliječnoj stazi".

I da zaključim, svatko od nas na svoj način doprinosi nekoj zvijezdi, planetu, kometu, a pogotovo osobi. Samo treba otkriti taj svoj jedinstveni način i držati ga se.

Voli Vas sve i zahvaljuje
Škemba


p.s. molim Boleta da mi VRATI MOJE ZVUČNIKE!!! To ti je kao da si mi srce iščupala i sad ga namjerno ne želiš vratiti. Zadnjim snagama ja se ustajem i zombovskim govorom ti napominjem da ja NE MOGU bez glazbe, a time i zvučnika. HOĆU JIH DANAS!!!!!


Post je objavljen 06.02.2006. u 08:37 sati.