Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/somwhereibelong

Marketing

15.10.2005 Ljubav u kokošinjcu (tj. u sovinjaku)

Bila sam cijelo jutro vani, vježbala trbušni s Diadrom i pridružila nam se i Henrietta koja nas je molila da je naučimo.
Poslije ručka sam otišla poslati pismo baki vrag u vezi onog iznenađenja.
U sovinjaku je bio Remus. Pitao me kome šaljem pismo. Ja sam rekla svojoj dragoj bakici. I onda smo malo čavrljali i ja sam rekla da moram ići i krenula prema izlazu kad me on uhvatio za ruku, nježno me privukao k sebi i poljubio me. Ja sam se tako smela, nism znala što da kažem.
Prekinula nas je Viconia koja je sva uspuhana upala unutra. „ Oooooprostite, nisam znala da ste....“ Onda je Remus rekao : „Ma u redu je, ionako moram ići“
Ja sam bila sva opaljena po licu i tako sam se čudno osjećala.
Viks me vratila u stvarnost kad mi je rekla nešto što mi je toalno zgadilo dan: „Dru, nemaš pojma u što si se upustila kad si ono počela s Emilleom, pogotovo kad si ga onako trijumfalno ostavila. On nije normalan. Stalno govori kako će ga ubiti, neznam koga ali pretpostavljam Remusa. Ukrala sam Luciusu pismo koje mu je Severus poslao, ali molim te brzo ga pročitaj jer ga moram vratiti da ne primjeti“
Tutnula mi je pismo u ruke i ja sam ga nervozno otvorila. Pisalo je:

Luciuse
Dobio sam tvoje pismo. Morao sam ti hitno odgovorit jer nam plan propada. Bez obzira što se dogodilo, Ona mora postat jedna od nas, inače propada sav naš trud s napitkom i s Emilleom. Neznam dali Viconia išta sumnja, nevjerujem. Preglupa je ona da prozre naš plan. Želim da misli da je to zbog onoga o čemu smo razgovarali. Do skorog viđenja

Severus

P.S. Javljaj mi kako stoje stvari


Vratila sam joj pismo još uvijek ne vjerujući u ono što sam pročitala. Neznam tko je Ona. Viks pretpostavlja da sam to ja ali nezna svrhu svega toga. Rekla sam joj da me najviše iznerviralo kad je Severus napisao da je ona preglupa. Mislim, da je glupa nebi znala sve ovo i nebi bila najbolja Slytherinka u Napitcima i Skrbi.
Ona je rekla da se zbog toga uopće ne uzrujava jer joj uopće nije stalo do njegova mišljenja, ali je brine jer je Lucius upetljan u sve to.
Rekla mi je da će mi nastavit pomagat koliko god bude mogla, a da je ne otkriju i da će mi pomoći osvetiti se Emilleu i Severusu kad se vrati.
Vratila sam se u Društvenu gdje je Remus nešto čitao. Zamolila sam ga da ode prošetat samnom oko jezera. On je to rado prihvatio.
Ispričala sam mu sve što mi je Viconia rekla i on je par minuta samo šutio i rekao da će mi pomoći da otkrijemo što planiraju i da vjeruje kako bi mi svi iz društva pomogli da nešto pođe po zlu.
Vratili smo se u dvorac držeći se za ruke. :)


Post je objavljen 05.02.2006. u 21:44 sati.