Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/azhdaja

Marketing

Što nevalja sa svijetom danas?

Dobar dan. Danas bi se htio dotaknuti jedne dosta aktualne teme medju nama mladima.
U zadnje vrijeme primjetio sam da se mnogi mladi vucaraju po putu sa tužnim licima kukajući i prigovarajući obilno.
To me zabrinulo i nagnalo da malo razmislim o tome kako bih shvatio u čemu je problem. Kad bih samo to uspio odgonetnuti sigurno bih im mogao pomoći, sjećam se kako sam odmah pomislio. Razmišljao sam i razmišljao dok mi odgovor na pitanje nije natuknuo moj dragi prijatelj i docimer Joghurt, kad mi se jednom prilikom jadao kako ga hvata težak slučaj postporođajne depresije.
Kako ispada, čini se da se on s tom opakom boleščinom junački bori već 23 godine. Kako bi se suočio sa svojom bolešću pravovremeno se okrenuo narodnoj medicini i to u vidu opijanja alkoholom(u narodu poznata kao AHM - alkoholna medicina). Neko vrijeme se činilo da mu je sve bolje. Činio se sretan. Plan je bio dobro utemeljen na znanosti, no bio je jedan problem koji nitko nije mogao predvidjeti, sudbina nije bila na njegovoj strani...tko je mogao zamisliti da će tog hrabrog mladića, kao i tolike druge mlade ljude hrvate i katolike na kraju dokrajčiti i natjerati u tešku posporodiljnu depresiju upravo - manualna masturbacija. Da budemo precizni, manjak iste. Taj hrabri mladić kao i toliki njegovi vršnjaci, toliko se seksao sa prelijepim fotomodelima, prekrasnim glumicama i pohotnim narajcanim ljepuškastim djevojčurama, studenticama bilogije i ekonomije, bujnih poprsja i lakog morala, nesebično se dajući i servisirajući spomenute djvojčure, da je potpuno zapustio brigu o samome sebi. Da je u pitanju trend, a ne samo izdvojeni slučaj, shvatio sam kad su mi ljudi počeli prilaziti na ulici i kao u reklamama pitati me: "Bok Kara, oprosti ali... što činiš da ti je pimpek tako suh?". Odgovor na to pitanje izbjegao je modernoj znanosti, a novca za istraživanje nema, pa stoga ovom prilikom apeliram na sve vas da budete nesebični i donirate novac u količinama kako bi se ja mogao provoditi na karib... kako bi se moglo pomoći tim mladim ljudima... Broj žiro računa Fonda Za Manualnu Masturbaciju je 09898-2348923-3213. Budimo nesebični, dajmo da masturbiraju!

Toliko iz mog posjeta obrnutoj paralelnoj dimenziji u kojoj je sve naopako osim činjenice da sam ja i u naopakoj dimenziji jednak nejebičar ko u ovoj.

Pusa & pozdravi, Vaši

--KaraIzBunara, special thx to Joghurt


Post je objavljen 05.02.2006. u 19:27 sati.