Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Nas 4 =)

Subota... kao što rekoh u pošlom postu dogovor je bio Conty.. imala sam ulaznicu za Papayu, ali me nije previše zainteresirala, a ulaznice je imalo pola moje škole pa... zašto biti samo jedna od njih?! =))) hehehehh...just kidding =) Dakle došla doma, ups, na Kennedyev =)
-ulazim u birc s dvije cure...
-za stolom vani sjede frend i ekipa...
-za stolom do njih sjede kuma, Matea i Mia...
-iza njih unutra su dvije cure iz razreda...
-do njih cura iz škole s nekom ženskom i tipom (upoznah ih ali se ne sjećam imena... hmm... da =/...
-unutra za separeom četvoro veoma dragih osoba iz osnovne...
-i napokon dođem do stola di su nas čekale dvije cure... nisam pošteno ni sjela kad do mene dolazi
-frend sa dečkima koje znam... taman ih pozdravim kad skužim
-još par frendica iz škole
-i jednog maturanta s njegovim dečkima (koje također znam)...
-nakon toga su došli dečki s kvarta...
-pa jedan tip iz kuminog razreda...
-zatim i cure iz istog tog razreda.....
Jesam dovoljno jasno predočila prva dva sata provedena tamo???? Ajde, barem mi je brže prošlo vrijeme do narodnjaka =) Oko 1, kad su narodnjaci počeli, a moje se cure pokupile doma, ja sam ostala s već navedenima; kumom, Miom i Mateom... Počeo je ples (dirrty dance =)), inače se pleše u unutarjem dijelu Contya... eh, pa mi smo plesale vani...(svi su se nekako naglo okrenuli u tom smjeru =) ne moram ni spominjat zajebanciju koja je cijelo vrijeme bila glavna za našim stolom =)
Oko dva smo krenule prema autu... Doma? Neeeeee... u Kvak =) -za neinformirane na Kvatriću =) jesam li napomenula da je u međuvremenu padao snijeg? Nisam? E pa je! =) Brijem da sam ja prije par dana čak i iznijela tu želju u postu... hm, odsad moram pazit šta želim =) Naime, znate kako je teško hodat u petama po tom vremenu?! =))) Došle do auta, stakla prekrivena snijegom/ledom, nas tri se fino sjele unutra na toplo, a Matea iliti jedina među nama s vozačkom je vani brisala stakla s onim nečim (heehehh)... fakat ne znam kako da to nazovem... uglavnom... dok je ona brisala ja bubnem "e, cure jel ima tko išta sitnog da joj damo?" ove se odvale smijat i kuma izvadi deset lipa, otvori prozor, vikne Matei da dođe, pruži joj tih 10 lipa i kaže "mislim da će vam ovo biti dosta za obavljeni posao" =))) vožnju po zimskim uvjetima ne moram ni opisivat... "a zašto klizi..." =)
-U Kvaku guuuužvaaaaa... nekako se progurale do izbacivača (kuma ga zna) i bile tamo s njim.. joj, ma ja ne znam zašto uopće pokušavam pisat kako je bilo kad je to jednostavno neopisivo =) koliko privilegija smo imale =))) pjevanje iliti vrištanje, plesanje iliti stajaje za stolom/šankom, pričanje iliti smijanje.. Ne znam ni sama koliko je bilo sati kad smo krenule doma... U autu zanimljive teme: zaljubljenost, ljubav, ljubavnici (ne nužno ovim redoslijedom =) "kako znate da ste zaljubljene"... mnogo komentara, smijeha, interesantnih izjava... složile se u svemu, manje-više... "leptirići, petljanje jezika, nervoza, trnci, treseš se iznutra (Miin pokušaj da dokaže Matei =), sve te podsječa na dotičnog, u svakoj pjesmi nađeš njega (i svaku tu želiš da čuje i da bude posvećena njemu), imaš neki poseban osmijeh na svaki spomen te osobe (dokazano odmah u autu =)))..." Jooooj, mi žene =) prvo smo vozile Miu i zamalo zaboravile put nazad, ali budući da ovo pišem, očito smo se snašle... Ma jednostavno nema dovoljno dobrog komentara za ovaj izlazak, tko kaže da savršenstvo u nekim stvarima ne postoji!! =)

Još uvijek me drži ona abnormalna sreća =) cijelo vrijeme se smijem (čak se i po ovim silnim smajlićima to vidi =)

Sinoć sam dobila i opasku na moj članak u školskim novinama..(pozitivnu, dakako =) naime nije ostao nezamijećen ali ne bih o tome =)))

Upravo su rukometaši izgubili od fakin Danske... nadam se da će ipak bit doček... da ne moram bit na baš svim satima u školi =))) -a ono, brijem na to "pa zaslužili su" =)

Previše sam se raspisala... ne da mi se više... idem... stvarno idem... još nisam otišla? Dobro, evo sad ozbiljno... kissam vas =)

Poludjele smo na onu:
"SVI SU TU, A TEBE NEMA... TEBE NEMA... A JA GLUMIM TU PRED SVIMA KAO DA TE SVUDA IMA..."
...al se uopće nismo našle u njoj... ma neee... =)))
...i da, ostala sam bez glasa...
...i pokazala se točna ona Mateina izjava: Tko večera vino, doručkuje vodu..." -spavala sam s bokalom vode kraj kreveta =)
...sad stvarno idem...

Post je objavljen 05.02.2006. u 14:27 sati.