Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idolmladih

Marketing

horoskop gostujući jedan

ovo je nedelja astrologa Borisa Starešine u blog svetu poznatog i kao Sanatorijum
Tobića potražite na www.tobic-tobic.com gde vas čeka sa novom torbom romanesknih slatkiša!

a evo i dnevnog horoskopa za poznate uređunog od strane domaćina:
Majk Tajson, 30. jun 1966. Rak
Osobe rođene u znaku Raka poznati su kao emotivna i nežna bića. Ovakav duhovni sklop nije zaobišao ni najpoznatijeg boksera na svetu. Ne samo da Tajson poseduje sve osobine jedne prefinjene i suptilne osobe, već je on u horoskopu dupli Rak, dakle duplo je suptilan i dobrodušan. A šta mu sve poturaju i na šta ga sve ne nagovaraju. Eh, jadan Tajsončić! Ako ga sretnete pomilujte ga po bradi i kosici.

OVAN
Voleli biste da živite u krugu dvojke. Tu vam je kao dobro. A jeste li ikada pomislili da je triput bolje živeti u krugu šestice, četiri i po puta bolje živeti u krugu devetke?..

BIK
Bunite se, a ne znate da su nekome za to, što biste vi odmah, potrebna tri karmička života. Oni malo gluplji potroše i pet života, pa ništa. A, da, vi niste glupi... Pa šta onda?

BLIZANCI
Ako spadate u one kojima je sedmica na lotou najvlažniji san, u grdnoj ste nevolji! Šta fali peticama? Sanjajte gomilu petica, ali da su uparene u rasparanom megabrusu, to je uživancija!

RAK
Siđeš do reke, večeras on je dole. Nabiješ travku među jedinice, staviš slamnati šešir i glumiš farmera nekog. Otići će, nema sumnje, a onda – ribolov mrežom, bombama, strujom...

LAV
Smeši vam se trodnevni put na selo. Prosto žudite za pastoralom i jagnjećim pečenjem u autentičnom ambijentu. A i tamo svi nasmešeni, nutkaju vas, ispada vam iz tanjira na travu...

DEVICA
Proleće je, a u tebi zima! Pregoreli grejači, termofor se probušio, radijator začepljen, još vas dodatno o'ladio i onaj u kladionici. Ma, ne taj, nego onaj drugi, onaj iz koladionice!

VAGA
Ako danas odete da igrate basket, mali fudbal ili stoni tenis, lopta će vas neprestano udarati u glavu, koliko god je izbegavali. Bolje prolazite na stonom tenisu, iako ćete izgubiti meč.

ŠKORPIJA
Propustili ste tri stopostotne šanse da uđete u trolejbus, koji čak nije bio ni prepun. Onda su vam ispred nosa maznuli poslednju četvrtinu bureka u pekari. Pa, to li je horoskop?!

STRELAC
Ako danas odete da igrate basket, mali fudbal ili stoni tenis, nastradaće vam meniskus, tebiskus i njemuskus. Tražite da vas prenesu do nekog restorana i naručite kus-kus.

JARAC
Slabo vam idu te igre rečima. Probajte brzalice ili bajalice. Trči miš po polici, nosi tikvu na guzici, miš prde, tikva puče, ispukli mu oči koj uroči, pu pu pu! Ide vam bolje, je l' da?

VODOLIJA
Što se vaše zvezde tiče, jedan partizan ju je pregazio, poderao je načisto. Sad se taj isti partizan sprema da vam uparamparčadi i drugu zvezdu. Čuvajte je, ne dajte je zlom partizanu!

RIBE
Dalaj Lama i salama, rabin i karabin, popovi i lopovi, papa i papak... Šta mešate babe i žabe, pitam ja vas?! A babe i džabe?! A džabe i barabe?! Današnji horoskop pisao Boris Starešina!


Post je objavljen 06.02.2006. u 06:00 sati.