Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/somwhereibelong

Marketing

14.10.2005 Zapravo ljubav :)

Dan je bio začuđujuće zanimljiv.
Prvo, ujutro me opet presrela Viconia i rekla mi da je zabrinuta jer Lucius, Emille i Severus nešto spremaju.
Rekla sam joj: „Daj, Viks, ne brini. Znam se snaći u takvim situacijama....“ Ona me prekinula i ispričala mi nešto što joj nisam povjerovala. Navodno su Severus i Lucius smislili plan kako da mene pridobe za Slytherine (mislim, tko bi tome povjerovao) i Severus i Viconia su napravili neki napitak Obmane da ja se iz dobrice pretvorim u zločestu (to bi trebalo objasniti moje ponašanje ovog tjedna) ali Viki nije znala da je to za mene.
Saznala je tek jučer kad je prisluškivala Luciusa i Emillea kako pričaju da im plan ne uspijeva.
Nije mi jasno zašto mene? Rekla sam joj da mi je teško povjerovati u sve to jer zvuči tako nestvarno.... Ona je rekla da je moguće jer taj napitak djeluje kao imperius među napitcima.
Ja sam joj odvratila da ne priča gluposti otišla ostavivši je da onako zbunjeno stoji.
Pričale smo ja i Lara danas... Odlučila sam prešutjeti joj to što mi je Viks rekla. Ionako ima i previše briga bez mene. Rekla sam joj da sam definitivno raskrstila s Emilleom... Baš je ljigavac. Htjela bih mu napraviti neku spačku ali neznam kako...
Morat ću cure malo zaposlit.
Kad smo već kod zapošljavanja cura, danas sam ih, dok je Lara bila na oklumenciji kod Dumbledora, odvela vani i učila trbušni ples.
Oko nas se skupila grupica ljudi. Došli su i James, Peter i Remus i promatrali nas. James je slinio dok je Lily mrdala bokovima, a ja sam hvatala Remusove poglede pokušavajući se ne crveniti.
Kad smo završile, do nas su došle neke cure iz Rawenclawa i Hufflepuffa i pitale me dali bih njih mogla naučiti i ispitivale me gdje sam to naučila. Ja sam im ispričala kako me učila jedna Egipćanka koja je kod nas radila kao kućna pomoćnica pa sam je ja otpustila na mjestu pomoćnice i zaposlila je kao trenericu trbušnog.
Prišla mi je Diadra i rekla da je i ona učila plesati ali oni u Indiji imaju malo drugačije nego kao što je Egipatski stil. I provele smo idućih sat i po učeći jedna drugu i razmijenjujući iskustva.
Dobila sam pismo. Od mame je.
Piše ovako.

Draga Dru
Ja i tata smo odlučili za praznike otići u toplice Baden-Baden tako da ti ipak ostaje prazna kuća. Nadam se da si zadovoljna. Ali to nije sve, pripremamo ti veliko iznenađenje za rođendan. Zahvali baki Elizabeth. Premda si još premlada, ipak smo odlučili dopustiti ti da prihvatiš dar. Toliko od mene za sada.
Vole te mama, tata, baka i dida B., ujak, tat i tetak, April i Jane, i Godon i Celia

P.S. Očekuj paket ovih dana, poslala sam ti nešto hrane da nebudeš gladna.
P.S.2 Amy Lee mi je poslala svoju vjenčanicu (prvonamijenjenu) pošto je ona našla nešto drugo. Dobro će ti doći za Noć vještica.


Ok. Mama i tata idu u Baden-Baden.... Mama će ranije ići u LA organizirat vjenčanja. Sve se pomjerilo. Mislila sam da će za praznike ostat kući ali oni ipak idu.... To znači da je moj rođendanski tulum u gostinjskoj kući koja je službeno samo moja (preselili su mi moji stvari i sve, kako je bilo planirano)
Jedino ne razumijem zašto su se svi potpisali u pismu i kakvo to iznenađenje sprema baka Vrag???
Ostala sam u društvenoj navečer. Bilo je dosta kasno. Bili smo samo ja, Remus, James i Lily jer su se ostali pokipili spavati (ili nešto drugo).
Uskoro su otišli i James i Lily (ali ne zajedno) i ostali smo sami, ja i Remus.
Prvo smo šutili neko vrijeme, a onda sam mu ja ponudila čokoladu (spas u zdnji čas) i mi smo se raspričali.
Ispričala sam mu ono što mi je Viconia rekla i rekla sam mu da stvarno nisam htjela napravit ono kraj jezera i da sm zato skočila u jezero jer me hladna voda teebala otrijezniti da ne radim više gluposti.
On je samo šutio dok nisam završila i na kraju je rekao da mi vjeruje za napitak jer je čitao (naravno) o tome. I rekao je da mu je žao jer je onako bio bezobrazan u nedjelju kad me ostavio i........
Probudila sam se negdje oko 3 ujutro na kauču, u Remusovu naručju.



Post je objavljen 04.02.2006. u 22:10 sati.