Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dehad

Marketing

„Profesore a kaj to znači da su tek sa 30 godina mogli voziti auto i to?!“

„Profesore a kaj to znači da su tek sa 30 godina mogli voziti auto i to?!“


Protekli tjedan konačno je zameo svoj trag! Konačno dva dana odmora od onih faca u školi! Čast iznimkama.
Istinabog nedjelja od pretprošlog tjedna se ne ubraja, ali ok, nema beda. Gledao sam naime toga dana „Muškarca bez brčina“ – moj je jedini komentar da serem na Hrvatsku produkciju! Napravili su isto sranje, koje smo pušili prije sto godina! Od „Kako je počeo rat na mom otoku“ ništa se nije promijenilo! Ivo Gregurević je i dalje glavni i nezaobilazni lik svakog hrvatskog filma!



jeste li ga prepoznali?! Ponavljanje gradiva

Radnja se i dalje odvija oko nekih Velebitskih sela u kojemu glume babe-naturšci koje ionako utoliko osvježavaju film koliko glume bolje od nekih „školovanih glumaca“! bilo je par ok fora, ali sve su uglavnom sadržavale riječi kurac, pršut i ovca!
Jedna od najjebenijih fora mi je bila sama pjesma čiji stihovi podsjećaju na onu „gdje si mala, izjeli te vuci!“(tako nekako)

Pismo pišem tinta mi se proli,
daleko je onaj ko me voli.
Karamelo moja, reci nane kad
ću biti tvoja.
Daleko je...


Ovo je djelo ove žene!




Ostatak tjedna nije se događalo ništa posebno zanimljivo osim jedne sitne (da, da sitne!!) provalice. Ah, ta Armanda! U utorak na satu povijesti učili smo o Sparti! Armanda je taj sat trebala ispraviti svoju jedinicu za što nije dobila priliku! Naime, iživcirala je profesora (koji BTW ima 72 godine, i tak priča zaneseno o tim stvarima da mislim da je on rekao Neronu da spali Rim)! Pričali smo o tome kak je tam škvadra upadala u narodnu skupštinu prek tri banke, na kaj je naša Barbie pitala: „Profesore a kaj to znači da su tek sa 30 godina mogli voziti auto i to?!“



Gledali smo prošli tjedan i neku talijansku predstavu u ZKM-u! Škvadra je bila preuzbuđena! Pogotovo neke curice! Zaista, za tu smo si lovu mogli posuditi svatko 4, 5 pornića! Što se tiće samog smisla predstave, bilo je ok! Svidjela mi se kritika samog društva u poruci predstave! No, nije samo to izazvalo moje zadovoljstvo! Bilo je zaista ugodno vidjeti da se naše profe crvene zbog neugodnosti što to gledamo mi koji smo : „ipak malo premladi za takvu predstavu“. Raska je cijelo vrijeme imala ruku preko očiju! Na kraju je meni nje bilo žao! Zakaj? Neznam !






Dobro pobogu što se to događa?! Š T O?!?! Sada svi imaju blog! Idem ja danas vidjeti što mi se zbiva (ovaj događa sam upotrijebio već jedno 400 puta) sa Ivanom i Dorom! I vidim ja tamo komentare od naše školske hippyce, pa one Druge, egomanijaka, moje Katarinice! Kaj vam je?!


Post je objavljen 04.02.2006. u 19:00 sati.