Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sex69

Marketing

PRŽENE RIBICE SA PRŽENIM KROMPIROM

Danas sam imao tako jedno sjećanje, bio sam obavljao neke stvari u centru grada i imao nekih sat vremena do nalaska sa frendom. Zamirišu mi pržene ribice... mmmmm NJAM .. NJAM...
I što se učinim, nego odem na ribice.

Tamanim ja tako ribice u MIMICAMA i jednostavno se sjetim "TASTA" kada je došao neki stariji lik i naručio ribice i vino. Neka ribice plivaju u vinu.
Eh tast je imao doooooooobro vino. Sam ga proizvodio, svidjalo mi se što se skupe svi i idu u berbu. Volim takve društveno obiteljske događaje, volim okupljanja.
Nakon Ribica planirana je kava u Importanne Galeriji, no tamo je bila gužva i probali smo do Kale. No isto gužva velika, ni mjesta za parking nema.
Nismo ni izlazili iz auta, već ponovo po ribice za frenda. I skujemo mi plan otići na kupanje u Stubake. Sin još nije zaspao a uskoro je trebao i nisam ga mogao voditi sa nama. Već naći ćemo se kad se vratimo.

Malo se mi brćkali, unutrašnji topli bazen i brrrrr manje topli otvoreni bazen.
Ja i moje plivanje kao sjekira.
230km/h smjer igraonica i nalaženje sa sinom.
Čudno danas ONA nije išla radit već je ostala sa nama dvojicom u igraonici.
Odbacila me doma, čitam poštu, pišem post, spremanje, brijanje, depiliranje ...(ah greška to radi druga strana..)

Imam još neki dvd ostavit kod jedne novinarke dnevnog lista ;) he he he
A nakon toga imam dva dogovora. Jedan konkretan i obećavajući, no nije siguran. I drugi, SIGURAN no nije ni konkretan ni obećavajući.
A jedan je stjecajem okolnosti otpao!
Utvrđeni su i neki parametri i vjerovatno me nema od četvrtka, budem "poslovno" odsutan 3-4 dana.

Dok smo se brćkali na bazenima, frend i ja smo razvili više teorija o nekim ponašanjima, kako izvesti napade na neprijateljsku stranu (žene) kako pregovarati i diplomatske odnose. Imamo i konkretne primjere koji potvrđuju uzrokovana pravila. Na žalost a moju veliku radost IZMJENJENE INFORMACIJE SU STROGA TAJNA. I trebaju se dobro čuvati od neprijatelja, i držati ga u neznanju i izolaciji od mnogih podražaja.

Post je objavljen 04.02.2006. u 20:47 sati.