Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diadras69world

Marketing

Only stars can tell....

Evo mog dnevnog horoskopa sa T portala....pa vi budite pametni...
U sferi emotivnog života očekujte vrlo ugodne trenutke koje ćete provesti zajedno sa vašim partnerom, ali morat ćete se potruditi da stvorite adekvatnu atmosferu u kojoj će vaš šarm doći do punog izražaja. Slobodnim Lavovima, posebno onim ženskog spola, slijedi poziv na romantičnu večeru, koja bi vrlo lako mogla označiti početak dugo očekivane ljubavne veze.
A ovo je sa Vip portala...
Privlačit će vas osobe koje su iskrene i otvorene i s kojima se možete smijati i zabavljati. Iako ćete se nalaziti u gomili ljudi i biti vrlo društveni, vaše će srce žudjeti za nekim posebnim kome ćete se moći potpuno predati i zaboraviti sve ružne stvari koje su vam se dogodile u prošlosti.
A ovo je njegov tjedni sa Vip portala...
Sve što poduzmete ima velike šanse da bude uspješno, nagrađeno ili simpatično širem krugu ljudi. Dobro ćete se osjećati u svojoj koži, a zahvaljujući golemoj dozi samopouzdanja imat ćete bolji tretman na poslu i u društvu. Mnogi će postati popularni nakon jednog istupa u javnosti.
Ljubav
Iz prijateljstva će se roditi ljubav zbog koje ćete se odreći dijela svoje slobode. Jedno drugo privlačit ćete riječima i pokretima. Moguć je susret ili razgovor sa starom ljubavi koji će napokon razjasniti neke činjenice koje vam nisu dale mira. Mogli biste primiti poziv na izlazak koji nemojte odbiti.


so tell me why I'm swimming against the tide.....

Post je objavljen 04.02.2006. u 16:25 sati.