Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/techno2techno

Marketing

Mobilni Versus!

Kao sam saznao na -Pegli-(totalna techno peglaona)Još je jedna barijera probijena, te tako sada po prvi puta u povijesti Hrvata (dakle: od stoljeća sedmog) jedan renomirani party-promotor ulazi u naše domove, torbe, džepove... putem mobilnog telefona! Dobro, priznajemo, malo nas je ponio senzacionalistički duh, no bilo kako mu drago, činjenica stoji kako senzacije doista jest vrijedna vijest kako je subotnja klupska večer ''Versus'' zagrebačkog kluba Aquarius, pokrenula prvu modernu SMS informacijsku listu.

Astralis, koji inače stoje iza tog projekta, i ranije su "dilali" SMS-ove s telefonskog broja 098/505-364, a koji se sada gasi i ustupa svoje mjestu (pišete li?) skraćenoj SMS destinaciji na broju 66095. Ukratko, želite li besplatno primati informacije o događanjima na Versusu, sve što treba jest poslati SMS sadržaja +VERSUS na broj 66095, nakon čega dobivate potvrdu o prijavi na listu i... sve relevantne informacije će vam stizati na mobać. Čak štoviše, te će SMS poruke često biti i flajeri za jeftiniji upad i donositi će raznorazne druge povlastice, pa stoga ne časite časka - prijavite se i uživajte! Ako vam u bilo kojem trenu to sve skupa dosadi, jedan običan SMS s tekstom -VERSUS odaslan na broj 66095 riješit će vas zauvijek gnjavaže. Sama procedura prijave i odjave s liste stoji 3,66 kn, ali informacije koje ćete kasnije dobivati - potpuno su besplatne, bez obzira na količinu. Usluga je na raspolaganju korisnicima sve tri hrvatske mreže: T-Mobile, VIPnet i Tele2, jednako pretplatnicima kao i onima koji su na pre-paidu. Prijavite se odmah, pa ako ste partijaner - uživajte u bonusima koje donosi članstvo na listi, a ako ste promotor - grizite se od muke što još nešto slično niste sami pokrenuli.

Napomena: čak i ako ste do sada bili na "staroj" SMS Astralisovoj listi, morate se prijaviti ponovo jer iz različitih, a nadasve opravdanih i zakonom reguliranih razloga, nije dozvoljeno kopi-pejstati telefonske brojeve s jedne liste na drugu.


Post je objavljen 04.02.2006. u 13:40 sati.