Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mfc

Marketing

Riješenje svih svjetskih problema!

1. Mala djeca neiskvarena kreću prema svijetu odraslih i bivaju iskvarena...

riješenje: ubijte malu dijecu ... mlad leš=lijep leš .. ali zapravo je najbolje spriječiti zlo tamo gdje počinje .. u majčinoj utrobi ... onda ubiti ženu jer ona je ta koja nosi dijete!! a muškarac ga je napravio, pa mu slobodno odrežite malog franza... ma na kraju pa tko je stvorio svo to zlo? Neki kažu bog .. smrt i njemu onda!

2. Glad u svijetu!

riješenje: ubijte male gladne .. usput ih riješavate AIDSA .. dvije muhe jednim udarcem hihi .. ma koja je uopće korist od njihovih života?! Da gih tuđim novcima održavamo na životu ko na jebenim aparatima?! Ma koje uopće izmislio aparate za održavanje života i jebene humanitarne organizacije?! Smrt svima njima!

3. Razriješenje vječnih sukoba subkultura:

Riješenje: Svi metalci će biti stavljeni u jednu skučenu prostorijicu gdje će igrati Magic, LOTR te D&D , neće niti zamjetiti da hrane i vode nema već danima , dok god je u pozadini zvuk nalik pražnjenju smetlarskog kamiona. Pankeri će biti zatočeni u nekoj žnj pivovari, puštat će im se neka teška oičina sve dok se na ispogaju na smrt. Hipiji će biti zatočeni na plantaži trave dok ne umru od prevelike doze vječne ljubavi. Rokeri će biti nadrogirani te pušteni u javni tuš sa hrpom sapuna pobacanih po podu.. drugs, soups and sex! ou jeah.. Iz nepoznatih razloga umrijet će zbog prečeste penetracije od iza. Šminkeriće biti pušteni da spavaju u skvotu, te će samim time biti prisiljeni oduzeti si život uz zvuke zadnjeg MTV hita ili 'Neke ptice nikad ne polete', ovisi od osobe. Alternativci, noiseri, indie pop dušice i sve ostalo bit će pušteni da razgovaraju i međusobno se pokolju zbog prevelike doze snobizma. Skinsi će biti pušteni u prostoriju gdje će se puštati židovske narodne pa će se nenadano klati sve dok ne ostane jedan i od muke si puca u glavu.

4. Riješite se bolesnih budala: Ubijte bolesnu budalu koja je pobila toliko nevinih ljudi...

Post je objavljen 04.02.2006. u 01:06 sati.