Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Happy... happy... happy!!!!!!!!!!!!

Happy na treću... =))) ma šta na treću, višeeee =) e, da me sad možete vidjet =)) toliko hiperaktivna, luda, nasmiješena... pa to je nešto strašnoooo =))) cijeli dan samo vrištim, smijem se, sve gledam nekako drukčije.. iz pozitivne perspektive =) ne znam šta mi se događa... zapravo ja znam, većina vas ne zna... niti ću vam reć... hihihi... =)) Dakle, škola super, inače sve ostalo još bolje... petak je... ups... subota... Kako sam provela ovih par dana? Divnooo... na kavama (uglavnom s kumom, Miom i Mateom... i povremenim gostima =), samo se smješkajući... ok,ok, znam da ste već shvatili da sam sretna i da ne moram to više ponavljat aliiiiiiii..... (za crne dane -bwhahahahahhhh...) Maloprije sam čuvala klince od sestre, i bebač (dobro, baš i nije beba, jučer je navršio dvije godine) mi je počeo plakat i neće se smirit... nikako... i ja, umjesto da, kao i inače u takvim situacijama, popizdim, uzmem to slatko malo stvorenje i idem mu pričat priču (???) ...da priču... strašno... brijem da je mali zaspao od dosade, a ne iz nekih normalnijih razloga =) A bebaaaaa... =)
Jooooj.. skoro zaboravih... naši dragi blogeri MARE I MIG SU ZAJEDNOOOOOO... =))) -malo kasnim s vijestima ali nevrmajnd =) -bijah s njima poslije škole na kavi.. baš su kjut =)
Toliko toga mi se dogodilo u ovih par dana da uopće ne znam šta da pišem.... pa vas neću zamarat...
Ukratko: planovi za sutra... a brijem Conty... OPET!!!! =/ hmmm.. nešto ja previše visim na tim narodnjacima... =)))
I tako.. valjda vas nisam zbedirala sa svojim ispadima... ae, ae, uživajte.. odoh spavat, ujutro imam fakin novinarstvo =/ da se pohvalim.. izašle su prve školske novine u kojima sam jedna od urednica... dakle, poruka ljudima iz Kušlanove: Ajde fino preskočite sve članke sa mojim potpisom, možeee? =)))
Kisssam vas sveee =)
-vaša happy na kvadrat... ili na treću... hmmm... da... =)


...OPASNO, MUŠKI, BEZOBRAZNO... POGLEDOM SKIDAŠ ME, KAO DA IMAŠ ME...


...e... i veoma koristan savjet:
Neka svi budu tvoji, a ti ničija... =)




-slikano u Contyu... ja se svaki put strgam od smijeha.. nemojte ni pokušavat skužit šta sam izvodila =)

Post je objavljen 04.02.2006. u 00:25 sati.