Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samoblog

Marketing

u autobusu

Eto što mi se dogodilo neki dan.. vrijedi pročitati pa prosuditi..

Vraćam se jedan dan sa faxa, sjedam konačno na bus za "selo moje malo" gdje bus vozi svake prestupne. Umoran sjedam gdje ima mjesta (sjedalo odmah iza izlaza gdje je ona staklena stijena), do nekog dečka, rekao bi 20-21 godinu. Gel u kosi, na -10 ljetna jaknica Diesel, izlizane traperice, puma tenesice na nogama.. Po njemu sudeći ljeto.
No.. nakon par minuta vožnje netko baci papir(Škarniclu- papir u koji stave pecivo u pekari) koji se od te staklene stijene odbije između nas dvoje.

Njegova reakcija; okret za 180 stupnjeva i bahato pitanje " Ko je to bacio?!?!?".. pogledom je tražio krivca u nadi da će pokazat svoj "autoritet" ili nešto slično pametnom postupku..

Moja reakcija; ostajem hladnokrvno sjedit, prvo zato što sam tek zbog umora nakon 3 sec shvatio kaj se dogodilo i zato što nisam imao namjeru okretat pogled u nadi da ću pronaći "budalu" koja baciše taj papir.. jednostavno nisam takav da bi to učinio..

e sad.. pitam ja vas koja je prava odluka.. mislim.. jel sam se trebao okrenut i pokazat da se nemože samo tak bacat papire po meni :D
..ili ostat ovak sjedit u miru i čekat da se konačno dopeljam do doma..

kaj bi vi napravili?

Post je objavljen 04.02.2006. u 00:19 sati.