Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Evo nove zanimacije – petak je opet tu

Kak sam rekel: 'Petak je vrijeme za problem.' Ovaj put je nekaj čist novoga ovdje. Nakon silnih pokretanja problema igranjem crnoga kamenčića, evo jedan gdje bijeli igra prvi.
Dakle, bijeli igra prvi i živi. Dva crna kamenčića na D1 i D2 su pred padom i nije ih moguće spasiti, ali ako ih se zarobi to bi bilo samo jedno oko za bijeloga. To bi značilo pad bijelih kamenčića. Može li bijeli igrati tako da stvori i drugo oko.
Ako dobro pogledate ima nešto sumnjivo. A-, B- i C-vertikala su sumnjive. Čini li se i vama tako? Ajmo, rješenje se nudi samo. Treba krenuti i riješiti problem.
Rješenje će biti tu u ponedjeljak. Slijedeći petak možda neće biti problema, a možda i hoće, ako ga postavim tamo negdje bliže sjevernom polu, gdje sunce sada danom plovi uz obzorje južno. Valjda ću naći computer uz jeftini internet.
Onima što igru u živo vole obavijest ne već nova, al na dane nove se odnoisi. Igra se sutra u subotu 04. veljače tuzrnir u Velikoj Gorici. Nije vam to neka nova vijest, al tek da se potvrdi. Kreće se u 10 sati. Možda malo kasnije, al do 10:30 smo već u igri. Turnir je handicap -2 po kategorijama. Vriejme za igru 30 minuta po ihraču i byoyomi 15 sekundi za potez. Komi u egalu je 6,5. Mjesto igre je Centar za odgoj i obrazovanje u Zagrebačkoj 90. Ulaz je iz dvorišne strane. Jesam li što zaboravio? Hm. Valjda nisam.
Ajd, vidimo se sutra ili na blogu nešto kasnije.
Pozdravlja Vas bl. Muradenu

Post je objavljen 03.02.2006. u 14:14 sati.