Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/livno1

Marketing

Prosvjetarima se sprema livanjski scenarij

Prosvjetnim sindikatima sprema se ni manje ni više nego već viđeni livanjski scenarij odstrijela! Podmićivanjem pojedinaca i pritiskom na roditelje Vlada ZHŽ profesore i njihovu struku nastoji potpuno diskreditirati u očima pučanstva a nakon toga sve postaje čista rutina...
Kupljeni novinari već fusnotiraju propagandne tekstove. Radijska eterska grla već uvježbavaju glasne žice za "šokantne" emisije a i traže se novi podobni suci koji će slušati izvršnu vlast! - budući da je onaj kontroverzni Grbešić prošli tjedan izmakao kontroli.
Pronađeni su i špijuni u školama oni isti koji roditeljska vijeća sazivaju na mig Joze Marića i u takvim hdz-roditeljskim vijećima pomno daju instrukcije iz središnjjice šta gdje kako i kada reći, viknuti, opsovati...
Spremni su i plaćeni Vladini "roditelji" koji su dobili šuške da dižu roditeljsku raju protiv Vlade. Eno na Kočerinu stvar već opalila.
Apsolutno sve je spremno da se zaštiti materijalna imovina ministara, da u idućoj godini njihove financijske povlastice ostanu barem onolike kolike su do sada bile ako ne i veće. Stanovi, vikendice, passati, besplatno gorivo i mobitel računi, ljubavnice, tenis treninizi i egzotične masaže ne smiju trpiti zbog benignog štrajka nekih tamo uča i profa???!
Uglavnom sve je spremno za odstrijel. Čeka se samo da profesori izlete na prikladan proplanak.
I pokolj može početi....

Link do izvora vijesti:_ www.poskok.info



Post je objavljen 03.02.2006. u 01:23 sati.